FONTOS TUDNIVALÓK A SZAKRENDELŐBEN EGYRE TÖBB ELLÁTÁS ELÉRÉSÉT SEGÍTŐ JÁRÓBETEG IRÁNYÍTÁSI RENDSZERRŐL

A Váci Jávorszky Ödön Kórház szakrendelőjében is egyre több rendelés vonatkozásában segíti az ellátás szervezését a Járóbeteg Irányítási Rendszer.

A szakrendelésekre történő időpontkérés lehetőségei: személyesen a rendelőintézet bejáratánál, a kartonozó munkatársainál, telefonon munkanapokon 7:00-14:45 óra között a 06-27/620-676-os vagy a 06-27/620-677-es számokon, emailen: elojegyzes@javorszky.hu.

  • Az időpontkéréshez az ellátott nevén kívül szükséges rögzíteni a TAJ számot, születési dátumot, elérhetőséget a kiértesítéshez (mobil, vezetékes telefonszám vagy email cím).
  • Fontos, hogy az ellátott az előjegyzett időpont előtt minimum 15 perccel korábban érkezzen, hogy az informatikai rendszerben egyeztetni lehessen az adatait.

Bejelentkezés szakvizsgálatra:

Az ellátottak időpontra való érkezés során a rendelőintézetbe való belépés után a földszinti sorszámkiadó automatáknál (KIOSZK) tudnak bejelentkezni, egyúttal sorszámot is húzni, a bejárattól jobbra és balra is található egy-egy KIOSZK.

A KIOSZK-nál a „Betegfelvételre megyek” menüpontot választva lehet bejelentkezni. Ha fix időpontra megy az ellátott, válassza „Előjegyzésre érkeztem” menüpontot, ahol a TAJ-száma megadását követően kap egy sorszámot. Későbbi időpont foglalásához a kartonozónál ügyeletet teljesítő munkatársak tudnak tájékoztatást adni az aktuális előjegyzési időpontokról.

KIOSZK használata:

Megérkezéskor a következő opciók jöhetnek szóba:
I. „Betegfelvételre megyek” menüpont kiválasztása során lehet sorszámot kapni, mellyel a kartonozóban dolgozó kolléga adategyeztetést követően irányítja a kívánt szakrendelésre az ellátottakat.
II. „Előjegyzésre érkeztem” menüpont kiválasztása után meg kell adni a TAJ-számot, majd a „Bevitel” gomb megnyomását követően az automata kiadja a sorszámot. Ezután a kartonozó jobb oldali falán lévő monitoron jelenik meg a sorszám az ügyintézőhöz lépéshez.

A sorszámot a szakrendelőben tartózkodás teljes idejében meg kell tartani.
Kérdés esetén a betegek a kartonozó ablakainál ( BFI-1, BFI-4) dolgozókon kívül tájékoztatást kaphatnak a portaszolgálatos munkatársaktól is.

 

Bővebb információ: https://www.javorszky.hu/wordpress/?page_id=7065