FÁKAT ÜLTETTEK A FIDESZ-KDNP JELÖLTJEI VÁROSLAKÓKKAL OTT, AHOL A MATKOVICH CSALÁD FÁKAT VÁGOTT KI

Faültetéssel fejezték ki tiltakozásukat a Matkovich család harácsolása ellen a Fidesz-KDNP jelöltjei és az őket támogató városlakók szerdán a Kőhíd utcában, ahol a balliberális polgármester fiának cége felépítette a botrányos lakóparkját.

„Tiltakozásunkat szeretnénk kifejezni ezzel a faültetéssel a Matkovich-féle fiam-lányom rendszerrel szemben, amit az elmúlt négy év során itt, Vácon bevezetett” – mondta Imre Zsolt, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje.

Rámutatott: „míg a városvezetés részéről az elmúlt négy esztendőben folyamatos vagyonfelélés történt, addig a Matkovich családhoz köthető cégek bevételei exponenciális mértékben nőttek. Látható, hogy hosszú volt az út a román cégtemetőtől a polgármester asszony polgármesteri választásán keresztül egészen idáig, a Kőhíd lakóparkig. Láthatóan megérte nekik várni, de nekünk nem éri meg várni, úgyhogy mindent meg kell tennünk azért, hogy a Matkovich család ölelő karjaiból kiszabadítsuk a várost. Nem engedhetjük meg, hogy a Matkovich család martalékává váljon a város, ezért június 9-én mindenkit kérünk, hogy szavazzon a Fidesz-KDNP jelöltjeire.”

Az eseményen felszólalt Szádoczki Imre képviselőjelölt is, aki arra emlékeztetett, hogy a most elültetett fák helyén egykor ősfák álltak, amíg azokat nem vágták ki a lakópark építési munkálatai miatt, ráadásul a madarak költési idejében.

Szádoczki hozzátette azt is, hogy „Kisvácon az elmúlt harminc évben nem sok minden történt, ezt a házat leszámítva, ez Vácnak a legnagyobb beruházása az elmúlt öt évben. Kétmilliárd forintért árulják ezeket az ingatlanokat.”