NYÁRI TÁBOROZÁSOK EGYHÁZI, SPORTEGYESÜLETI SZERVEZÉSBEN

A Váci Egyházmegye külön-külön lány- és fiútábort is hirdet a tizenéves korosztály számára, a Vác Városi Evezős Club a tavalyi első alkalmak után az idén újra szervez nyári „vizes” tábori programokat, éspedig két turnusban.

Többé-kevésbé a fiútáborral párhuzamosan lánytábort is rendez a nyáron a Váci Egyházmegye. A 15-23 éves fiataloknak szóló programot július 17-21. között tartják, az esemény bázisa a kisváci Regőczi-Kápolna. A kínálatban kisebb kirándulások, játékos-szórakoztató programok és persze tartalmas beszélgetések szerepelnek.

             

A sportág helyi történetének 125 éves jubileumát ünneplő Vác Városi Evezős Club a tavalyi első kezdeményezés után az idén újra szervez nyári tábori programokat (a 12-14 éves korosztályt célozva), ezúttal két turnusban, augusztus 5-9. és 12-16. között.

A kínálat gerincét az evezés-oktatás adja a teljesen kezdőknek, lesz továbbá játékos vetélkedő, foci, asztalitenisz is, s természetesen nem maradhatnak el a kisebb-nagyobb vízitúrák sem.

Igény szerint a napközbeni étkezést is megszervezi a klub. Jelentkezés és információ: vvec@evezosclub.hu, tel.: 70/370-8273.