„EMBERT A FEDÉLZETRE” – ÚJRA LESZ VÁCI EGYHÁZMEGYEI FIÚ TÁBOR

A Váci Egyházmegye az idén a július 15 – 19-i hétre szervezi „Embert a fedélzetre!” című hagyományos ifjúsági táborát, amely összetartásra 10-20 év közötti lelkes fiú ministránsokat vagy a plébániai életben jelen lévő fiatalokat várnak.

Mire számíthatnak a táborozók? Klassz programokra, kirándulásra, sportra, lelki témájú beszélgetésekre, melyeket életkor szerinti bontásban szerveznek a házigazdák atyák, kispapok, hasonló mentalitású mentor fiatalok vezetésével.

Az étkezéseket a PüspökVác Látogató- és Rendezvényközpont, a szálláshelyet és a foglalkozások helyszínét a Váci Piarista Gimnázium és Kollégium biztosítja.
Jelentkezési határidő: 2024. május 31.

A tábor részvételi díja 60.000 Ft, amelyhez a Váci Egyházmegye 30.000 Ft/fő támogatást nyújt. A további hozzájárulást a következőképpen kérik a jelentkezőktől: résztvevőtől kért összeg: 15.000 Ft/fő, küldő plébánia részéről kért támogatás: 15.000 Ft/fő.

A táborral kapcsolatban információ kérhető: Uderszkyné Marton Renáta +36302152617, marton.renata@vaciegyhazmegye.hu.

A tábor létszáma korlátozott, az általános iskolás korosztályból, illetve a középiskolás vagy egyetemista korosztályból egyaránt 25 – 25 főt tudnak fogadni, s amennyiben betelik a létszám, a részvételt a jelentkezés sorrendjében tudják biztosítani, ezért érdemes mielőbb jelentkezni – a létszám feletti jelentkezők várólistára kerülnek.