ARCÉL: EGY MOHÓ, AKARNOK ŐNAGYSÁGA ÚJABB LESZEREPLÉSEI A MAJDNEM OSZTRÁK KISVÁROSBAN

“A leginkább a családi bizniszeik akár lakóközösségeket semmibe vevő (lásd: Kőhíd utca) támogatásáról elhíresült Matkovich Ilona polgármester újabban, már kevesebb mint egy évvel az önkormányzati választások előtt egyértelműen bájolgó üzemmódba váltott” – kezdi legújabb véleménycikkét ezúttal Közéleti Margó néven bejelentkező rendszeres levelező olvasónk.

Szerzőnk így folytatja publicisztikáját:

“A madám mostanság leginkább olyan alkalmakat keres közszereplésre, amikor kípszmájling stílbe helyezkedhet. Vigyorgása mindannyiszor borzalmasan csalárd. Annál is inkább, miután mindeközben városvezetői teljesítménye a nullához konvergál.”

“A polgármester asszonyság a legutóbbi hetekben, napokban ezerrel bájolgott a még mindig lebutított Váci Világi Vigalom eseményein, aztán a lecsófesztiválon is, majd nem mulasztotta el, hogy Scherer Péter színművész háta mögé bújjon (illetve elé ugorjon) egy filmforgatás alkalmából.

Fotó forrás: Matkovich Ilona közszereplői közösségi média oldala

“Utóbbi megnyilvánulása egyértelműen elárulja, hogy még nagyon hiányzott neki valami filmes szereplés, miután a Memento mori – A váci legenda című darab készítéséhez, bemutatásához, sikeréhez semmi köze, ha csak az nem, hogy nem akadályozta az alkotás elkészülését.”

“Az, hogy a művelődési központnál és a házban az utóbbi napokban véghez vitt forgatásnál odaférkőzhetett pár fotóra, nos az semmit nem segít neki. Hiszen miközben a fényképi partnerek tehetséges emberek, ő bizony nem az igazán. Sem tollforgatóként (hiába a Pulitzer-díj a haveroktól, köztük a városvezetés médiájába beejtőernyőzött vadliberális Vicsek Ferenctől is, hogy lássunk csodát), sem városvezetőként. Na jó, kóristaként talán még beállhat a sorba…”