ÚGY TŰNIK, EGÉSZ NYÁRON ÉPÍTÉSI TERÜLET MARAD A STRAND, ITT A KÍNOS MAGYARÁZKODÁS A SZÁRAZ TÓNAK NEDVES PARTJÁRÓL

Pár napja írtunk arról, hogy a városvezetés és médiahadseregük nagyban lapít a strand gyerekmedencéjének felújításával kapcsolatban, erre mit ad az ég, jött kínos magyarázkodó kuruttyolás a száraz tónak nedves partjáról a hivatalos városházi honlapon (is).

Tavaly nyári felvétel 1.

Ezen közlés alapján azt követően, hogy a régi medence elbontását kikényszerítő hibák felfedezésétől kezdődően újabb és újabb alapozást nehezítő gondokra derült fény, meg még régészeti szünetet is tartani kellett, nos mindezek után talán gőzerővel újraindulhat a kivitelezési munka.

Tavaly nyári helyzetkép 2.

De még ha gőzerős lesz is az iram, akkor is már most leírható, hogy ebben a strandszezonban újra szinte végig építési terület marad a strand, világ csodájára, azazhogy csúfságára és röhejére.
Mert jöhet itt bármilyen magyarázkodás, az igazi gond a vezetők tehetségtelensége, alkalmatlansága, teszetoszasága, városházi és céges szinten egyaránt .

Még olyan is olvasható a városházi honlapon, hogy a covid-zárlat is végletesen lelassította a beruházást, de joggal kérdezhetjük, hogy no de miért is, hiszen a zárlat a vendégek fogadására vonatkozott, nem a kivitelezés időszerű feladatainak elvégzésére, előkészítésére, sőt, látogatók „lábatlankodása” nélkül még gyorsabban lehetett volna haladni.

Kezdődik a 2023-as strandszezon

A strand gyerekmedencéjének története a Matkovich-rezsim újabb kudarcos ügye, és ezen az sem változtat, ha a 2024-es kampányévben már az egész szezonban zavartalanul nyitva lesz a létesítmény – itt bizony három-négy év egyszerűen felejtős, kiesett az időből.