VISZONTKÉRDÉS INOTAY ALPOLGÁRMESTERNEK: MEDDIG (ÉS MENNYIÉRT IS) KÁBÍTHATJA A VÁCIAKAT A BUDAPESTI EJTŐERNYŐS VICSEK FERENC?

Közéleti Margó néven rendszeresen publikáló olvasónk olvasta volt itt, a VO-n, hogy Inotay alpolgármester egy őt kellemetlenül érintő szembesítés kapcsán szorult helyzetében ismét nem tudta megállni, hogy ne személyeskedjen, az említett cikk szerzőjének lakhelyét firtatva, feltételezve, hogy nem váci.

Következzék az alábbiakban vitriolos tollú olvasónk újabb véleménycikke:
„Az országgyűlési képviselő-jelöltként csúfosan leégett Inotay alpolgármester – már megint – elfelejtette a bölcs mondás igazságát, miszerint »Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna«”, de ezen igazából nincs mit csodálkozni az úr-elvtárs igen szerény kvalitásait egyre inkább kiismerve.

Arról van szó, hogy amíg a színésznek és énekesnek (nem utolsó sorban pedig tanárnak is) gyengécske Inotay alpolgármester feltételez, addig a váci médiacsatlósaik egyik fővezére, bizonyos Vicsek Ferenc saját fészbuk oldalának tanúsága szerint is Budapesten született, ott is lakik, ilyen hovavalósággal kábítja, vezeti félre a váciakat immár több éve.

  • Az a Vicsek Ferenc, aki a vadliberális álújságírás egyik arca MÚOSZ-vezérként, rendszerváltozás előtti (és utáni) (ál)hírgyáhírosként, véleményvezérként.

  • Az a Vicsek Ferenc, akinek a Vácról felmarkolt közpénz jövedelme hétpecsétes titok, személyiségi jogokra hivatkozva.

  • Az a Vicsek Ferenc, aki nem átallott lefasisztázni több ezer, a magyar labdarúgó-válogatott egyik mérkőzésén szurkoló kissrácot (köztük több tucatnyi váci gyereket, családostul).

  • Az a Vicsek Ferenc, aki olyan alázatos mikrofonállványa (ülvénye) kitartójának, Matkovich Ilona polgármesternek, hogy attól felfordul a hírérzékeny olvasó-hallgató-néző gyomra.

Na, erre varrjon gombot, erre válaszoljon valami értelmezhetőt Inotay alpolgármester, ha már újságírók lakcímkártya-adatait firtatja, sokan várjuk őszinte, tényfeltáró válaszát, de gyaníthatjuk, hogy mindhiába.”