„ILYEN ALJAS, HAZUG TÁRSASÁG MÉG NEM VOLT VÁCON” – A VÁCIAK VÉLEMÉNYE MATKOVICHÉKRÓL

„Remélem, jövőre elzavarják őket”, „kutyából nem lesz szalonna” – ilyen szavakkal fejezték ki véleményüket a váciak Matkovichékról. A baloldali városvezetés ismét több esetben is kihúzta a gyufát a lakóknál.

A napokban számoltunk be arról, hogy Mokánszky Zoltán Fidesz-KDNP-s képviselő szerint a balliberális városvezetés feléli a város vagyonát. Mint ismert, kétséges a sorsa annak a négy lakásnak, amiket a Váci Humán Szolgáltató Központ használt addig, míg Matkovichék nem bontottak velük szerződést a múlt héten. A fideszes önkormányzati képviselők attól tartanak, hogy az egyébként jó állapotú lakásokat eladja a városvezetés. A Széchenyi utca 17. szám alatti üzlethelyiség sorsa pedig már eldőlt. A 67 négyzetméteres, földszinti helyiséget 44.081.889 forint + Áfáért adja el az önkormányzat a jelenlegi bérlőnek, amiben benne van a homlokzati felújítás költsége.

A váciak szerint:

Nem felélik, csak lenyúlják.”

„Várható volt, és még nincs vége.”

„Ilyen osztrák kisváros nem kell nekünk!”

„Mondanám, én magyar vagyok tehát nem szeretnék osztrák kisvárost, csak magyart és azt kell élhetővé széppé és barátságossá tenni! Ez a polgi feladata például!!!”

„Nem tervez hosszú távra a jelenlegi város vezetés. Tán ezért ez a mindent is kiárulunk tempó . (Fanyűvők )”

„Sajnos igaz a közmondás : Kutyából nem lesz szalonna!!! Ez nagyon találó a kedves Polgármester Asszonyra.”

„Nagyüzemi tempóban adják el a város ingatlanjait. Ilyen aljas, hazug társaság még nem volt Vácon. Remélem, jövőre elzavarják őket.”

Írtunk arról is, hogy tovább trágárkodik Fehér Zsolt baloldali önkormányzati képviselő. Az egykori arbonyúzos, és e munkássága alapján megismert mosdatlan szájú Fehér (Zsizsik) Zsolt bizony csak nem képes leállni a „Két Perc Gyűlölködéssel!” Ezúttal éppen az alábbiakat osztotta meg a közösségi oldalán: „Summáját írom. Ezer év története dióhéjban: Árpád-háziaktól a Sz@rháziakig”. 

„Ne értsük félre, csak önkritikát gyakorolt!!!”

„Jellemző sajnos az egész váci vezetésre ez a színvonal.”

„Sajnos erre szavaztak a Váciak.”

„De lesz még szavazás…”

„Remélem hogy okultak a T. szavazók” – írták a váciak.

***

SZÁDOCZKI IMRE: TOVÁBB FOLYTATÓDIK A VÁCI INGATLANMUTYI?