KÁSZONYI ÚJRA TESTŐRKÉNT LÉPETT FEL, EZÚTTAL AZT NEM HAGYTA, HOGY A 0627 KÉRDÉSEKET TEHESSEN FEL AZ ALPOLGÁRMESTERNEK (VIDEÓ)

Kászonyi Károly (Összefogás Vácért, Jobbik-Konzervatívok) váci önkormányzati képviselő ismételten akadályozta a 0627 stábját abban, hogy munkáját végezve, kérdéseket tegyenek fel ezúttal Inotay Gergely alpolgármester részére.

A riporterek szerették volna megtudni Vác baloldali alpolgármesterétől, hogy miért tartják továbbra is elfogadhatónak azt a döntést, hogy egy mindössze 25 ezer forint havidíjú önkormányzati bérlakást egy középvezetői fizetéssel rendelkező megbízott igazgatónak ítéltek meg?

Pető Csilla, a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője 2021 óta foglalkozik az üggyel, amelyről már mind a VácOnline, mind a 0627 is rendszeresen beszámolt.

A baloldali városvezetés a megválasztása óta permanensen megtagad minden válaszadást a neki nem tetsző helyi sajtónak, így ebben a kérdésben sem volt eddig hajlandó színt vallani, ami persze nem törvénytelen, csak nem elegáns. Azonban ami végképp megengedhetetlenül demokráciaellenes, az az, hogy a képviselőnő mellett Mokánszky Zoltán (Fidesz-KDNP) Faludi Szilvia kedvezményes bérlakását firtató képviselői kérdéseit is a testületi üléseken figyelmen kívül hagyja a polgármester, topsecretként kezeli ezt az ügyet.

Tavaly februárja óta nem tudhatja meg a város, hogy a magas jövedelmű Faludi Szilvia miért  kapott sürgősséggel a várostól egy városi tulajdonú, 42 négyzetméteres, 25.378 Ft/hó bérleti díjú összkomfortos bérlakást, miközben valódi rászoruló nagycsaládosok sokaságát utasítja el a Fehér Zsolt vezette bizottság. 

***

AGRESSZÍVAN LÉPTEK FEL A 0627.HU STÁBJÁVAL SZEMBEN A BALOLDALI VÁCI ÖSSZEFOGÁS KÉPVISELŐI

FALUDI SZILVIA A 600 EZER FORINTOS FIZETÉSE MELLETT 25 EZERÉRT BÉRELHET ÖNKORMÁNYZATI LAKÁST (0627.HU VIDEÓ)

FEHÉR ZSOLT ELISMERTE, HOGY HIBÁS DÖNTÉS VOLT A 600 EZER FORINTOS JÖVEDELEMMEL RENDELKEZŐ FALUDI SZILVIÁNAK ADNI AZ ÖNKORMÁNYZATI BÉRLAKÁST

VAN-E MUTYI A SZOCIÁLIS BÉRLAKÁSOK KIUTALÁSA SORÁN?

NYÍLT LEVÉL A VÁROSHÁZÁHOZ EGY ÚJABB BÖLCSŐDEI ZŰRÖS ÜGYBEN

***

A sajtószabadság agresszív Kászonyi-féle módja – Fotó: HírTv