MAGYAR NEMZET: A SOKSZÍNŰ MAGYARORSZÁGÉRT AZOKKAL AZ EP-KÉPVISELŐKKEL TÁRGYALT, AKIK CSEH KATALIN FELHÍVÁSÁRA A MAGYAR GYERMEKVÉDELMI TÖRVÉNY ELLEN SZERVEZKEDNEK

A Magyar Nemzet hírt adott, hogy nemrégiben a Sokszínű Magyarországért parlamenti képviselőcsoport elnöke, Bedő Dávid Varsóba, Brüsszelbe és Hágába látogatott, hogy a magyar gyermekvédelmi törvényt ellenző EP-képviselőkkel tárgyaljon. A brüsszeli útja során a momentumos országgyűlési képviselő pont azokkal az EP-képviselőkkel egyeztetett, akik a Momentum európai parlamenti képviselője, Cseh Katalin felhívására a magyar gyermekvédelmi törvény ellen szervezkedtek az Euró­pai Parlamentben. Pedig e tárgyalások – idézzük az Alapjogokért Központ álláspontját –, maga a gender-propaganda hazánkra erőltetése nem „egy jópofa szivárványos dumcsi”, hanem a gyerekekre leselkedő, legnagyobb veszély.

A gyermekvédelmi törvény ellen szervezkedő EP-képviselőkkel is találkoztak Bedő Dávidék. Forrás: Facebook/Sokszínű Magyarországért

Az ötpárti, ellenzéki munkacsoport – a „Sokszínű Magyarországért – ország­gyűlési képviselőcsoport az LMBTQ-emberekért” – honlapján olvasható beszámoló szerint Bedő Dávid, a képviselői csoport elnökének és Simon Noel, a csoport koordinátorának egyértelmű célja volt, hogy szövetségeseket szerezzen az útjuk során.

  • A Sokszínű Magyarországért delegáltjai a lengyel LMBTQ parlamenti képviselői csoport tagjaival arról egyeztettek, hogy a jövőben egy V4-es, az LMBTQ területén folytatott együttműködésnek a kereteit fogják kidolgozni, amelybe a cseh és a szlovák partnereket is bevonják.
  • A hágai út során a holland balliberális D66 párt LMBTQ-tagozatának vezetőivel találkoztak, velük leginkább a kampánystratégiákról és tapasztalatokról esett szó.
  • A legnagyobb sikereket kétségkívül Brüsszelben érték el, hiszen többek között a belga szenátus elnökével, az Európa Tanács, az Európai Parlament LMBTQ-jogokkal foglalkozó csoportjainak legaktívabb irányítóival egyeztettek. Azokkal egyébként, akiket Cseh Katalin a gyermekvédelmi törvény ellen hangol Brüsszelben.
„Európában kiállunk a megtámadott magyar meleg közösség mellett” – közös fotó aláírása Cseh Katalin közösségi oldalán

A momentumos EP-képviselőnő közösségi oldalán megjelent, hogy március 14-én közös fényképezkedésre hívta azokat a baloldali képviselőket, akik szintén ellenzik a magyarországi gyermekvédelmi törvényt. Sőt az Origo birtokába jutott levél szerint

Cseh Katalin segítséget nyújtott ahhoz, hogy az európai parlamenti képviselők a többi tagállamot is csatlakozásra szólíthassák fel a magyar gyermekvédelmi törvény elleni fellépésre.

Az LMBTQ-képviselőcsoport elnökségi tagjai – Forrás: a csoport közösségi oldala

Úgy tűnik tehát, hogy hiába érik egymást hazánkban a gyomorforgató pedofilbotrányok, a magyar baloldali politikusok mégsem átallnak uniós LMBTQ-szervezeteknél kilincselni a gyermekeink testi-lelki egészsége érdekében hozott gyermekvédelmi törvény ellen.

Az Alapjogokért Központ, jogi elemző- és kutatóintézet fent idézett közösségi oldalán közzétettek szerint: „nincs mit csodálkozni” azon, hogy az utóbbi hetekben több olyan pedofil bűncselekményre is fény derült, amelyet nevelők, tanárok követtek el, ugyanis „a nyílt társadalom hálózata által finanszírozott civilek” évek óta „trenírozzák, képzik, kiadványokkal látják el” a pedagógusokat, hogy „vállalják fel legkülönfélébb szexuális orientációjukat”.

Ez a trenírozás egyben „bátorítás” is, amely alapján egy tanár „feljogosítva érezheti magát arra, hogy ha ennyi minden belefér a szexualitásba és annak megélésébe”, akkor ez lehetőség a „legbetegebb hajlamok gátlástalan kiélésére is”

– vélekedett a központ.

Írása végén a Magyar Nemzet felteszi még azt a kérdést: miért lobbiznak a magyar LMBTQ-szervezetek a gyermekvédelmi törvény ellen?

Cseh Katalin akciója annak az eljárásnak a része, amit az Euró­pai Bizottság indított a gyermekvédelmi törvény ellen.

E 2021-es brüsszeli hadjárat eddig túlzottan nem mutatkozott sikeresnek, ezért várják a hazai LMBTQ-szervezetek (a Háttér Társaság, a Budapest Pride és a Reclaim Europe) még több uniós tagállam csatlakozását a törvény elleni összefogáshoz, egy a Forbidden Colours oldalán indított petícióval toborozzák az országokat. E petíció egy helyütt ki is mondja a hazai baloldal valódi politikai célját:

„itt a lehetőség, hogy megmutassuk Orbán Viktor kormányának, hogy az unió valamennyi tagállamának polgárai megvetik LMBTQ-ellenes retorikáját és törvényeit”.

A magyar baloldal tehát azzal a nemzeti-polgári kormánnyal igyekszik ujjat húzni, sőt – amolyan „külföldi csapatok behívásával” – kísérletet tenni annak eltávolítására, amelyiknek Magyarország az első.

A nemzetközi, a hazai és a helyi baloldalnak minden ármánykodó hálószövögetésük ellenére, nincs fontosabb üzenetünk: „El a kezekkel a gyermekeinktől!”