KARATE ORSZÁGOS BAJNOKSÁGNAK AD OTTHONT SZOMBATON A VÁROSI SPORTCSARNOK

Rangos küzdősport eseménynek, a Shotokan Karate-Do International Federation Magyarországi Szövetsége országos bajnokságának ad otthont március 25-én a váci sportcsarnok, a váchartyáni EUNIORS Ifjúsági és Sportegyesület rendezésében.

A szombati eseményen huszonöt egyesület képviselteti magát, több mint kétszázötven versenyzővel.

Mint azt Bucs-Tok Leventétől, az Euniors elnökétől megtudtuk, az is fontos hír, sportdiplomáciai siker a karate világában, hogy a fennállásának 35. születésnapját ünneplő hazai szövetség elnyerte a világszövetség 14. SKIF Világbajnoksága szervezésének jogát, melyet 55-65 ország, közel 2000 fő részvételével Győrben rendeznek majd.

– Óriási eredmény, hogy a világbajnokságra hangolódásként sok egyeztetésnek és megfeszített munkánknak köszönhetően első alkalommal egy ilyen volumenű rendezvényt sikerül elhozni a festői szépségű Dunakanyar központjába. Egyesületünknek köszönhetően szeretettel várunk minden érdeklődőt, a legkisebbektől az idősebbekig, hiszen az országos bajnokság bemutatóinak, küzdelmeinek megtekintése kiváló családi program is lehet szombatra. Eseményünkre a belépés díjtalan –  nyilatkozta Bucs-Tonk Levente.