JÓL MEGFIZETETTEK A VÁROSHÁZI SZAVAZÓGÉPEZETBEN A BALOLDALI KÉPVISELŐK, KÜLÖNÖSEN ROZMARING SÁNDOR

Már több mint három éve csípi a váciak szemét – polkorrektebben fogalmazva –, meglehetősen nehezményezik a váci választópolgárok, hogy a 2019-es választás után a magát túlnyert helyi baloldal demokráciafelfogása azonnal fényévekre került az általuk  megígértekhez, többek között azért, mert minden pozícióba azonnal betették a maguk embereit. (Nem idegen ez a működés a budapesti és országos baloldaltól sem – a szerk.) A  helyi demokráciánkban megszokhatatlan, de mégis ismerős politikai kiszorítósdihoz képest is egyféle szintet léptek tavaly a városházán, amikor az agyon fizetett képviselői és képviselő-bizottsági tagságokkal megkínált Összefogás néhány emberét még önkormányzati cégek vezetői állásaiba is belehelyezték.  A váci polgári oldal kérdése az az elejétől fogva, hogy vajon tényleg ők voltak-e a legalkalmasabbak ezen állások betöltésére? Ezidáig hiába kérdeztük sajtókérdésekben Rozmaring Sándor baloldali képviselő jövedelmét, de csak most, egy közadatkérésre voltak hajlandóak kiadni a valós keresetét. ÍME:

Az önkormányzati ülésekre is céges autóval járó képviselő úgy tűnik, hogy megfogta az Isten lábát a váci baloldali testület jóvoltából:

Parkoló autók a közmeghallgatás napján 2022. december 12-én, a bal felső képen Rozmaring képviselő Váci Városfejlesztő Kft.-s gépjárműve látható, amellyel a rendezvényre érkezett

A VÁCI VÁROSFEJLESZTŐ KFT. KOORDINÁTOR állását betöltő Rozmaring képviselő úr a lekért adatok alapján (2022.01.01-2022.04.30. időszakban) bruttó 450.000 Ft-ot keresett. Később, mint MŰSZAKI VEZETŐNEK,  a közölt adatok alapján a (2022.05.01-től) a VÁCI VÁROSFEJLESZTŐ KFT. havi rendszerességgel (bruttó) 610.000 Ft-ot fizetett.

Rozmaring Sándor az egyike azon álláshalmozó, baloldali képviselőnek, aki több városházi  forrásból élheti a helyi megélhetési politikusok kiegyensúlyozott, gondtalan életét.

ISMERT BEVÉTELEI

  1. Megérdemelt nyugdíja az utolsó munkahelye, a DDCM után,
  2. felveheti a képviselői javadalmazását,
  3. honoráriumot kap a bizottsági tagságért,
  4. minimum két felügyelőbizottság tagja maradt,
  5. és információink szerint 2021. ősztől már a Váci Városfejlesztő Kft.-től veheti fel a bő hat számjegyű fizetését, amelynek pontos összegét csak közadat lekéréssel sikerült most megtudnunk.

Rozmaring Sándor tevékenységei tehát – a városházáról a neki tulajdonított kvalitásai kapcsán – közelíti a milliós nagyságrendet

Arról kérdezzük a váci választókat, hogy mennyiben jogos e csillagászati bevétel annak, aki sokak szerint pár ízléstelenül összebuherált közparkot, néhány PR-fényképet és valamennyi „dobzse” baloldali szavazatot ad csak Vác közéletének?

Rozmaring egyébként is rekorder volt eddig a pozícióhalmozásban, lassan egy éve újabb közpénzből kiegészített jövedelemhez jutott (kettő felügyelőbizottsági tagságáról az eredetihez képest le kellett mondania)

A táblázat a 2019-es állapotokat mutatja