A TELHETETLEN MATKOVICH-CSAPAT FOLYTATJA A VÁROS EGÉSZ PÁLYÁS, POZÍCIÓSZERZŐ LETÁMADÁSÁT

A magát most Lelátói Margó néven azonosító rendszeres levelező olvasónk ezúttal a VVLSE háza táján a múlt hét végén, egészen pontosan január 28-án történt helycserés városvezetői letámadásról küldött karcos értekezést.

„Olvasom szeretett klubom közösségi oldalán, hogy a január 28-án tartott tisztújító közgyűlésen született döntés értelmében Iványi Károly lett az elnök, rajta kívül pedig még két személy alkotja az elnökséget.

Fotó: szombathely.hu/vac.hu

A trióból itt most, jelen írás kimenetele tekintetében csak az elnök személye érdekes, hiszen nicsak, kiről van szó, hát nem másról, mint Matkovich Ilona kabinetfőnökként jó sok közpénzt felmarkoló barinőjének szorosan vett valakijéről, leppentyűjéről* .

Magyarán a várost minden szinten egyre inkább eluraló szivárványos csapatnak minden pozíció is kell, immáron a VVLSE elnöki tisztségét ugyancsak beleértve a körbe – de sajnos kevésbé valószínű, hogy itt valamiféle fehér lovon érkező herceg megmentő akciójáról van szó.

A nevezett elnök ugyanis megfordult már ilyen pozícióban a labdarúgó-egyesületnél (épp akkoriban lett NB I-es bajnok a Vác), de nem szabad szem elől téveszteni, hogy most Matkovich emberének az embereként, nem mellesleg pedig ingatlanos cápaként, egy ilyen cég ügyvezetőjeként érkezik a klub élére.

Tehát csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy jó lesz ébernek lenni, figyelni, őrködni, ha nem szeretnénk egy napon arról értesülni, hogy a ligeti sportcentrum hihetetlenül értékes területéből egy négyzetméternyi is kiprivatizálódhat valahogy.

(*leppentyű: az uszály tájnyelvi megfelelője)