PÁL FERI ATYA ÉS SÜVEGES GERGŐ SZERKESZTŐ-MŰSORVEZETŐ IS ELŐADÁST TART AZ EGYHÁZMEGYEI PONT VELED NAPON

A Váci Egyházmegye MENTE Ifjúsági Lelkészsége Pont Veled című lelki napjának, találkozójának és báljának ad helyet szombaton 12 órától másnap hajnalig a művelődési központ, az esemény a meghívó szerint egy kicsit bálozás, egy kicsit imádság, egy kicsit buli, egy kicsit ismerkedés – illetve mindez vegyítve, több jó cél érdekében.

A Váci Egyházmegye ifjúsági közösségei ezzel az eseménnyel zárják a MENTE Ifjúsági Lelkészség 2022. évi jubileumi programsorozatát, amelynek keretében megünnepelték az első ifjúsági táborok 35., az ifjúsági lelkészség elindításának 15., és több regionális közösség megszületésének szintén kerek évfordulóját.

A programon való részvétel természetesen regisztrációhoz kötött, már sokan jelentkeztek, de a szervezők még várják közösségek és egyedülállók, fiatalok és felnőttek jelentkezését egyaránt.
A tervezett program:

12:00 – Volt Kovászolósok (ifjúsági vezetőképző) találkozója, 13:00 – Tájékoztatás a lisszaboni ifjúsági világtalálkozó programjáról és a jelentkezésről, 14:00 – Süveges Gergő, a közmédia szerkesztő-műsorvezetője előadása: Apakulcs – család, gyermeknevelés, 15:15 – Pál Feri atya előadása: A magánytól az összetartozásig, 16:30 – Szabadtéri imádság a békéért, 17:30 – Kérdezd a püspököt, ő is kérdez téged! Fórum Marton Zsolt váci püspökkel, 18:00 – Vacsora,  18:30 – Elektronikus keresztény koncert (Hegy Music – Füzér Donát), 19:15 – Jótékonysági bál éjfélig (Zenekar: Santa Fe Music), 00:00 – Shoeshine Party.

A bál jegy- és tombolabevételeit a Váci Egyházmegye ifjúsági közösségeinek építésére fordítják, a beérkező adományokat a 2022-ben súlyos balesetet szenvedett Földesi Levente és családja részére ajánlják fel. Bővebb információ.