MÁR NEM NYERETLEN A PRAKTIKER-VÁC AZ EHF EURÓPA-LIGA CSOPORTKÖRÉBEN

Harmadik csoportkörös mérkőzését játszotta vasárnap este az EHF Európa Liga csoportkörében a Praktiker-Vác, s a derbi végre meghozta a hőn áhított győzelmet, 27:26 lett a vége a papíron jóval, de jóval erősebb Paris92 ellen.

A hazai pályán vívott mérkőzés végig rendkívül szorosan alakult (a félidőben például 13:11-el mentek pihenőre a csapatok), nagyszerű sportélményben lehetett része a közönségnek.
Az élmény, hangulat, lelkesedés érzékeltetésére idézünk két hozzászólást a klub közösségi médiás oldaláról:

„Valószínűleg úgy fogták fel a fáradt franciák, hogy eljátszogatnak, pihengetnek egy ideig, aztán majd a végén behúzzák a meccset, legyőzik a csoport végén állókat, de ez nem jött be. Így vagy úgy, mindenképpen nagy eredmény a több francia válogatottal felálló csapat ellen. Gratulálok!”

„Bevallom, nagyon féltem ettől a mérkőzéstől, mert egy hónappal ezelőtt láttam a Paris 92-őt játszani. Azt hittem, hogy lemossák a Vác fiatal, alakuló csapatát a pályáról. Szinte csak hallgattam a mérkőzést, de örülök, hogy a szélsők és Diószeghi is ismét formába lendültek. Fanni hónapok óta javuló formában játszott, de a két lövővel ma kitettek magukért. Jó alapot kapott Herbert Gábor, jó kis csapatot fognak formálni. Főleg ha a mostani sérültek is felépülnek.”