KIS VÁCI ABSZURD LABDARÚGÁSBAN: AZ OPTOFIT TELEPRE KÖLTÖZÖTT A VVLSE FELNŐTT CSAPATA

Tragikomédiába illő módon indult az új esztendő, a Pest megyei első osztályú bajnokság tavaszi folytatására való felkészülés a VVLSE felnőtt csapata számára a városi stadionban, pontosabban világ csúfjára nem is ott.

Ugyanis a klub közösségi médiás oldalán a legújabb frissítés az, hogy a felnőtt csapat felkészülése az Optofit sporttelepen zajlik.

Idézzük a bejegyzés alatti két hozzászólást:

  • „A stadionban nincs pálya?”
  • „A törvény nevében nincs.”

Nos, valószínűleg jogos itt az efféle cinizmus, információink szerint ugyanis felsőbb utasításra (és mivel sem a Mikulásra, sem a nyuszira, sem János vitézre stb. nem lehet fogni a dolgot, nyugodtan gondolhatunk itt a városházára, a helyhatóság illetékes cégére) egész egyszerűen nem kapcsolhattak villanyt a stadion edzőpályájára például hétfőn (sem). Noha jobbára csak négy óra után alkalmas az időpont a közös labdás edzésre a legtöbb csapattagnak, akkor pedig már és még ugyebár erősen sötétedik. Kell a világítás, hogy a játékosok lássák egymást, az edzőt, a labdát, a kaput, a különböző vonalakat – az alagút végi fényről most nem is érdemes szót ejteni.

Csak annyit kérdezünk ebben az abszurd helyzetben: méltó ez a hozzáállás a jóval régebben a Nemzet Sportvárosa címet is elnyert (ám a jelek szerint ezt a titulust is már csak nyűgös batyuként cipelő) önkormányzattól, és persze annak legfőbb vezetőitől, illetve az alájuk rendelt közvetlenül illetékes vezetőktől?

További információnk a VVLSE háza tájáról, hogy várhatóan még ezen a héten több személyt is érintő vezetőváltás várható a klubnál.