SZÁDOCZKI IMRE: A VÁROS VEZETÉSE ELFELEJTETT BESZÁMOLNI ARRÓL, HOGY A KORMÁNYZAT KÖZEL 240 MILLIÓS TÁMOGATÁST ADOTT VÁCNAK

A VácOnline rovatában Szádoczki Imrével, a Fidesz váci elnökével rendszeresen igyekszünk értelmezni a heti eseményeket. Újra arra kérjük, hogy a helyi jobboldal szemszögéből tolmácsolja olvasóinknak az előző hét közéleti történéseit!

VO: Felháborította a város lakosságát, hogy a polgármester és egyik helyettese év végén jutalmat vettek fel.

Az elmúlt év végén foglalkoztunk a polgármester és egyik alpolgármesterének saját maguk által megszavazott jutalmával. Jeleztük, hogy türelmetlenül várjuk a bejelentést arról, hogy melyik szervezetnek és milyen célra ajánlják fel jutalmukat a delikvensek! Sajnos hiába vártuk a híreket. Városunk vezetői úgy látják, hogy nekik nem kell jótékonykodniuk, megérdemlik egész éves „fantasztikus” munkájuk után ezt a jövedelmet…

VO: Mindenki örül a deákvári kisposta újra nyitásának, amit a városvezetés saját érdemeként kommentált.

Január 2-án újra nyitott a deákvári posta. Ennek a hírnek mindenki örül – politikai hovatartozástól függetlenül. Itt is csak a mellékzöngék voltak furcsák a városvezetés részéről. Politikát vittek abba, ami egy egyszerű gazdasági, pénzügyi kérdés. Saját dicsőségüknek, saját teljesítményként állítják be azt, ami a kötelességük. Sokkal inkább szánalmasan mulatságos volt az, hogy a polgármester két napig telefonált valakinek, csak sajnos fogalma sem volt, hogy kit kellene felhívni. Mi intéztük el, hogy fogadja őt Fónagy János államtitkár úr. Mindegy, ez már a múlt, a lényeg az, hogy nyitva a posta!

VO: Hogyan kommentálja azt az arcátlan magatartást, hogy elfelejtenek a városi, hivatalos médiumaikban beszámolni arról, hogy a rezsiválság enyhítésére a kormányzat közel 240 millió forintot szavazott meg Vácnak?

A kormány tegnapi döntésével 237.518.563 forint támogatást nyújt Vácnak a rezsi válság enyhítésére. Erről a hírről valahogy eddig a percig elfelejtett beszámolni a városi média és a város közösségi médiában rendkívül aktív vezetői. Ez náluk nem hír. Csoda, hogy elfogadják, hiszen a mi vezetőink a minél rosszabb annál jobb elvet vallják és ugye van egy „Frau Dafke” polgármesterünk is. Itt is kíváncsian várjuk, hogy mire fogják felhasználni az összeget? Vigyázó szemünket továbbra is rajtuk tartjuk, hiszen Vác sokezres jobboldali közössége ezt el is várja tőlünk. Figyelni fogjuk a városvezetésnek álcázott ingatlanügynökség minden lépését.

VO: Meddig kell még a városnak eltűrni a mostani vezetést?

2023-at írunk, és napról-napra kevesebb van ennek a társaságnak a hatalmából. 636 nap és 9 óra a hátralévő idő 2024. október 1-ig, de a választás már valamikor májusban lesz, tehát addig már csak kb. 500 nap van hátra. Rengeteg feladatunk lesz, de tudjuk a dolgunk, tudjuk hogyan vessünk véget a cégeltüntető, a sikkasztó, a pénzhiéna, a bukott énektanár, a perverz váci-náci, a tolvaj mentős rémuralmának!