ÉVFORDULÓS KÖSZÖNÉSEK, KÖSZÖNTÉSEK, ÍGÉRETEK ÉS MEGHÍVÁSOK

A közösségi médiában természetesen se szeri, se száma az olyan évfordulós üzeneteknek, amelyek már az idei esztendőre vonatkozó terveket is megpedzenek, csak három kiragadott példát említünk, egy horgászegyesülettől, egy jubiláló, főleg megzenésített verseket előadó közkedvelt együttestől, egy népszerű színésztől.

A hamarosan a váci Fehérek templomában előkerült nevezetes múmiák megtalálásának történetén alapuló Memento Mori című mozifilmben is látható Kamarás Iván színművész
felhívta a figyelmet egy hamarosan induló új sorozatra, melynek címe Hazatalálsz.

A széria ajánlójából: „A klasszikus, történetalapú sorozat nagyon erős szereplőgárdával csábítja a képernyők elé a nézőket. A sorozatban fiatal tehetségek, népszerű színészek és
legendás művészek is szerepet kapnak. A Hazatalálsz főszereplői Törőcsik Franciska, Hajmási Dávid, Jaskó Bálint, de fontos szerepet kap Nagy-Kálózy Eszter, Esztergályos Cecília, Csapó Virág, Ábel Anita, Lékai-Kiss Ramóna, Tóth Andi, valamint Jordán Tamás, Pindroch Csaba, Kamarás Iván és Kárász Zénó is. A sorozat különlegessége, hogy nem épített díszletben, hanem valós helyszíneken forgatják az epizódokat.”

A szűkebb hazánkban, Vácott és környékén természetesen különösen sokszor fellépő, a közönséget rendre jobbnál jobb összeállításokkal megörvendeztető Lel-Tár együttes így összegzett és tekintett előre egy kis bejegyzésben:

„Remek évünk volt, rengeteg koncert, még több mosoly és jó szó. Készül a lemezünk és januárban 5 évesek leszünk! Köszönünk mindent, legfőképpen a családjainknak! De
emellett is hála Zsóka néninek-Dzsó bácsinak, Sacinak-Katának, Zénónak-Lacinak, Gabinak-Robinak, Gusztinak, TT Tominak, Zolinak, Gabinak-JazzMine-nak, Krisztának, Janinak, Eszternek és azoknak akik hisznek bennünk, biztatnak minket és eljárnak koncertjeinkre! Ölelünk Mindenkit!!!”

Mi pedig  – hasonlóan sikeres folytatást kívánva – köszönjük a remekbe szabott koncerteket, a kiváló versmegzenésítéseket.

A Dunai Cement és Mészmű Horgász Egyesület még december 28-án közzétette oldalán egy kapitális harcsa kifogásáról tudósító kép- és videoriportot, nem kis teljesítmény lehetett a példány DCM horgásztóból való kiemelése.

A horgászok biztató hozzáfűzése:

„Minden horgásznak, aki kilátogat hozzánk, esélye van megfogni ezt a kapitális csodalényt: 240 cm, a súlyát csak tippelni lehetett, úgy 70-80 kg közé.”