SZÁDOCZKI IMRE: SIKERES ÉV ÁLL A VÁCI JOBBOLDAL MÖGÖTT ÉS JÖVŐRE KÉSZÜLÜNK A 2024. ÉVI VÁLASZTÁSRA

A VácOnline rovatában Szádoczki Imrével, a Fidesz váci elnökével rendszeresen igyekszünk értelmezni a heti eseményeket. Újra arra kérjük, hogy a helyi jobboldal szemszögéből tolmácsolja olvasóinknak az előző hét közéleti történéseit!

VO: Az ünnepek közeledtével megvonhatjuk a lassan elmúló év mérlegét a váci jobboldali közösség szemszögéből. Hogy látja ezt az elmúlt esztendőt?

Az év az országgyűlési választások kampányával kezdődött. Mindenkiben benne volt a drukk, hiszen az ellenzéknek sikerült egyféle összefogást összeraknia, úgyhogy kemény küzdelemre számítottunk. Nem is csalódtunk, az volt, de rengeteg jó ember, elkötelezett, jobboldali hazafi rendkívüli erőfeszítéseket igénylő munkája meghozta gyümölcsét. Minden potenciális választónkat felhívtuk többször is, személyesen felkerestük őket, igyekeztünk semmit sem a véletlenre bízni. Jobboldali kormányunk és a képviselőjelölt teljesítménye tette fantasztikussá a győzelem mértékét. Aki ott volt április 3-án az éjszakai eredményvárón, biztosan soha nem felejti el azt a felszabadult örömöt és boldogságot, amit a sorra érkező, remek eredmények okoztak. Hihetetlen éjszaka volt! Az azóta eltelt 8 (NYOLC!!!) hónapban nem sikerült a baloldali kézbe kaparintott, közpénzből fenntartott, minden otthonba eljuttatott városházi lapban értesíteni a váci választókat erről az eredményről. A helyi demokráciánk szégyene ez is!

VO: A jobboldalnak mintha maradt volna e választás után egy súlyos adóssága a váci polgárok felé… Egy évszámot említünk csak: 2024…

Igen. 2019 októberében a jobboldal elvesztette az önkormányzati választásokat Vácon. Nekünk, a Fidesz váci csoportjának az a történelmi feladata, hogy újra visszaszerezze – reményeink szerint hosszú távra – a bizalmat a választópolgárainktól és megszabadítsa a várost a jelenlegi városvezetésnek álcázott ingatlanügynökségtől. Attól a szedett-vedett, baloldali brancstól, akikről immár szinte napról napra kiderül, hogy sokkal fontosabb számukra a saját boldogulásuk, mint a város jóléte, jövője és fejlődése.

  • Akik a minél rosszabb, annál jobb, „frau dafke” elvet vallják,
  • akik soha nem a tehetetlen tehetségtelenségüket, hanem inkább mindenért a kormányt és a képviselőt hibáztatják,
  • akik a legkegyetlenebb antidemokratikus módon, szinte már-már diktatórikus uralomra használják fel a választóktól kapott többségüket, bizalmat,
  • akik minden döntésüket egyféle vadkapitalista, ingatlanos szellemben hoznak meg.

A jövő évben kiválasztjuk a megfelelő jelölteket és elindítjuk a kampányt, hiszen 2024 májusában választások lesznek. Rengeteg tervünk, elképzelésünk van a város megújítására, élhetőbbé tételére, szebbé, jobbá tételével kapcsolatban, jövőre megalkotjuk és megismertetjük a város széles közönségével az új programunkat. 650 nap és 12 óra van hátra a mostani vezetés hatalmából. Ezt az időt munkával fogjuk eltölteni, hogy tökéletesen felkészüljünk az előttünk álló feladatra városunk felvirágoztatására.

Karácsony ünnepe lesz hamarosan, ezért nem sorolom fel városunk vezetőinek „szakmáit”, ezúttal nem minősítem őket, hiszen minősítik ők saját magukat naponta.

A Fidesz Váci Szervezetének nevében mindenkinek boldog karácsonyt és sikerekben gazdag, új évet kívánunk!