SZÁDOCZKI IMRE: MEGRECCSENT AZ UTÓBBI HÉT ESEMÉNYEITŐL A POLGÁRMESTER ÉS VADUL VAGDALKOZIK

A VácOnline rovatában Szádoczki Imrével, a Fidesz váci elnökével rendszeresen igyekszünk értelmezni a heti eseményeket. Újra arra kérjük, hogy a helyi jobboldal szemszögéből tolmácsolja olvasóinknak az előző hét közéleti történéseit!

VO: A hét emlékezetes eseménye a Kőhíd lakóparki gyűlésen történtek utóélete volt. Hogy kommentálja a 0627.hu 150 ezres megtekintést hozó videóját, amelyben tagadhatatlanul lelepleződött a polgármester anélkül, hogy bármiféle leleplező szándéka lett volna a lakóknak, vagy az alkotóknak? Matkovich Ilona e szereplése után sajnálatosan egyféle jobboldalgyalázó ámokfutásba kezdett a közösségi médiában.

Azt állította, hogy őt lopással, csalással és hazugsággal vádolták meg, pedig tekintsék meg a videót, nem mondtak neki ilyeneket! Mi csak azt állítottuk, hogy a városvezetésnek álcázott ingatlanügynökségnek kevesebb fontosabb van, mint a családi biznisz. Rengeteg minden ezek mentén szerveződik, sok minden csak e körül forog. Matkovich Ilona 2019 októbere előtti ügyeket emleget, pedig nekem azt mondta a személyes találkozónkon, amikor rákérdeztem Fehér Zsolt perverz váci náci és Kiss Zsolt sikkasztási ügyére, hogy őt a 2019 októbere előtti dolgok nem érdeklik. Húzott egy vonalat, és ami utána történik, csak az számít. A kettős mérce iskolapéldája, hiszen azóta csapkod, vádaskodik a jobboldallal kapcsolatban, elvesztette a fonalat és tudja, hogy nagy a baj. Mind több választópolgár átlát a színjátékon, már nem vevők a marketingre, kezd a kör bezárulni. Mi arra kérjük a választ, hogy mi a céljuk a kamatra tartott 2 milliárd forinttal és a havonta befolyó 15 milliós kamattal?

VO: Matkovich nem tehet úgy, mintha a 2019. előtti dolgok nem történtek volna meg. Hogy lehet még egy Fehér Zsolt az Emberi Kapcsolatok Bizottságának az elnöke?

Úgy viselkedik Fehér Zsolt, mintha semmi köze nem lenne azokhoz a perverz írásokhoz, amikben kislányok megerőszakolásáról ábrándozik, és a gestapót isteníti, mint a rend igazi védelmezőjét! Ez az ember még mindig az EMBERI KAPCSOLATOK Bizottságának elnöke lehet Vácon, és mint ilyen gyerekekkel is foglalkozik. Ő is érzi a vesztét, hiszen nincs mögötte már senki és semmi. A Jobbik nevű párt, melynek ő a helyi elnöke gyakorlatilag nem létezik, nincsen tagsága, nincsenek választói. Itt köpönyegforgatás van, hiszen emlékszünk még arra az időre, amikor a Fehér Zsolt félék a Magyar Gárdát istenítették és EU zászlókat égettek. Jó tanítványa a köpönyegforgatásban Ferjancsics Lászlónak, bár őt azért nehéz überelni! Ebben a műfajban verhetetlen, bár azt tudnia kell, hogy bezárult a kör nincs, hová átállni!

VO: Sajnos idén sem áldoz a városvezetés abból a temérdek pénzből a fiatalok valódi örömére, egy korcsolyapályára, amit a vagyonfelélésből kamatoztatnak…

Mint tudjuk, a jégpályát idén sem fogják a Főtéren megépíteni, de a Vanyek Béla Sportcentrum megépítette és lehet korcsolyázni a város sportszeretőinek. Köszönjük a Váci Reménység Egyesületnek ezt a kezdeményezését. Azt tudjuk, hogy a váci sportlétesítmények a testületi döntés értelmében téli álomra szenderülnek. Itt sem számítanak a focizó, kézilabdázó, vízilabdázó gyerekek százai! Értenénk, ha üres lenne a kassza, de hála a „kormányzati megszorításoknak” és ugye az ingatlaneladásoknak, a kassza dugig van! Mi fontosabb van egy városban, mint több száz gyerek sportolása?

Csak szólok, hogy egy várost kellene vezetni és működtetni, nem egy befektetési alapot és nem egy ingatlanügynökséget! 663 nap és 11 óra van hátra az ingatlanosok rémuralmából!