KÖNYVBEMUTATÓ UTÁN VERSES-DALOS EST AZ ARCUSBAN, A VENDÉG BARDÓCZ L. CSABA

Csütörtökön este az Arcus Kiadó könyvesbolt-galériájában ünnepélyesen bemutatták a fő közreműködők a kis váci könyvműhely legújabb kiadványát, a Csoda Betlehemben – Az első karácsony története című mesekönyvet.

A reprezentatív megjelenésű, kemény táblás kötet műhelytitkait is felvillantó bemutatón Misik-Nagy Rita szerkesztő mellett Laik Eszter író, Szimonidesz Hajnalka illusztrátor és Bokros Levente atya, a könyv rektora is értékelte a közös munkát.

A kötet ajánlásaként a többi között elhangzott: az emberiség egyik legrégebbi története több mint szép mese, hiszen felnőttek és gyerekek életét változtatta, változtatja meg a történelem minden időszakában.

Megfogalmazódott az is, hogy a gyönyörű festményekkel illusztrált kötet úgy meséli újra a betlehemi történetet, hogy az kicsik és nagyok számára egyaránt élményt nyújthat közös programként, akár az újrafelfedezés, újra rácsodálkozás örömével.

A tegnapi könyvbemutató után ma este fél héttől újabb programra várja az érdeklődőket galéria-könyvesbolt, Bardócz L. Csaba lesz a vendég, műsorának címe: Hullámok, hattyúk
és gesztenyetorta.