INDUL A GYURCSÁNY TÉVÉ? ODAMEHETNE VÁCRÓL VICSEK FERENC IS, MÁSOKKAL EGYÜTT

Az utóbbi hetekben felröppent a hír, hogy saját televíziócsatornát indíthat a Gyurcsány-párt, vagyis a „Nagy Őszödi Böszme” és felesége. Ez abból a szempontból is érdekes, hogy így még inkább balra billenhet a vadliberálisok hazugsága szerint jobboldali túlsúlyú elektronikus hírközlés, meg abból is, hogy vajon mely, magukat húdefüggetlenként meghatározó bértollnokok szegődnek oda.

Mondjuk Vácról, a három éve a számára kötelezőnek tekinthető közszolgálatiságtól egyre messzebbre távolodó helyi tévé csapatából igazán átigazolhatnának néhányan – és itt természetesen nem a szegény talpas riporterekre gondolunk –, hanem itt elsősorban a fővárosból ideejtőernyőzött, kiszolgált, baller propagandistákra. Leginkább a Váci Hírnök című városházi agitációs lap impresszumában is szereplő Vicsek Ferenc – Vácon már csak Ficsek Verenc –, Matkovich polgármester asszony legfőbb mikrofonállványa, (vagy ültetvénye) tenne nagy szívességet kisvárosunk közéletének, ha visszaejtőernyőzne a maga közegébe, és persze vinné magával a városházi sajtósokat is, sokak megelégedésére és megkönnyebbülésére.

Mert hát a helyi tévé

  • nem tölti be a feladatát, a közvélemény pártatlan, kiegyensúlyozott, átfogó tájékoztatását a helyi közélet történéseiről,
  • ezzel szemben végtelenül elfogulttá, kirekesztővé, megosztóvá vált,
  • így a város és a térség választói zömének nézhetetlenné,
  • ezzel együtt kvázi feleslegessé.

***

Vicsek, az elkötelezetlen, az objektív:

EGY VÉLEMÉNYCIKK ESETE A TÉNYEKKEL

VICSEK FERENC ELSZÁMOLTATÁSÁT ÉS TÁVOZÁSÁT KÖVETELI A VÁCI JOBBOLDAL

VICSEK FERENC KINEK KÉSZÍTETT HÓNAPOKON ÁT KÖZPÉNZBŐL ANYAGOT?