TERMELÉSI BESZÁMOLÓ ALSÓVÁROSBÓL, ÚJABB NEVETSÉGES, SZÁNALMAS POLITIKUSI PÓZOLÁSOKKAL

„Van itt pénz kérem bármire az önkormányzati képviselő-testület szivárványos többségének berkeiben, amire csak akarják, akár arra is, hogy a hájukat ezerrel kenegető, a szennyesüket még nagyobb elánnal mosó, a hazugságaikat harsogó városházi propaganda újság mellett saját szórólapokkal terheljenek postaládákat, legutóbb mifelénk, a Damjanich tér környékén történt ilyen akció” – hívta fel a figyelmet egy olvasónk egy „Alsóváros” című brosúrára, reprófotót is mellékelve.

Így folytatja véleményírását: „Természetesen a főcím alatti főfotó itt a lényeg, amelyen a környék három potentátja, Ferjancsics László, Kiss Zsolt János és Fehér Zsolt egyesült
erővel eltávolítanak egy felkiáltójeles és egy »Úthibák« feliratú táblát a valamelyest felújított Rádi út egy pontján, mondván, egyesült erővel elérkezettnek vélték az időt arra, hogy az évtizede kint lévő feliratot levegyék.

Na már most arról van szó, hogy az önkormányzat végre forrást biztosított a Rádi út tényleg hosszú idő óta nagyon borzalmas minőségű, fő szakaszának felújítására, de hát magunk közt szólva nem az ilyen feladatok elvégeztetése az egyik legfontosabb feladata egy helyhatóságnak? Mert amúgy de. Legalábbis az egyszeri választópolgárok szerint.

Erre három jómadár odapózol, villáskulcsot vesz kézbe, ellentart, illetve szakértőnek tűnően felügyel, mint egy kommunista rendszeri termelési riportban, mutatván, mekkorát dolgoztak már megint a népért.

Nos, ez bizony szánalmas, urak, csinálhatnának (a mostani busás közpénz jövedelmüknél persze némileg csekélyebb bérért) komolyabban, akár főállásban is ilyesféle munkákat
a jövőben, mondjuk a városfejlesztő önkormányzati cég kis csapataként.”

Az „Úthibákra” visszatérve: azok leginkább a Matkovich Ilona vezette csapat csapásirányán vannak.”