MATKOVICHNAK MÉG ARRÓL SINCS FOGALMA, HOGY KIVEL KELLENE TÁRGYALNIA A DEÁKVÁRI KISPOSTA MEGMENTÉSÉÉRT

A deákvári kispostáért történt mai demonstráción ott volt a város a legendás „független és objektív” sajtója, az ESTV, amely beszámolt a maga közismert alákérdező stílusában a bezárás körüli városházi cécóról. Matkovich Ilona szükségesnek érezte a helyszínen elmondani, hogy Fónagy „István miniszterrel” kíván tárgyalni és majd addig ül az ajtaja előtt, ameddig kell. Olvasóinknak azonban el kell mondanunk, hogy Fónagy István miniszter nem létezik, azonban, ha a város vezetője szeretne a kisposta ügyében érdemben tárgyalni, akkor FÓNAGY JÁNOS PARLAMENTI ÁLLAMTITKÁRT ajánljuk, hogy az ő ajtaja elé telepedjen le mindaddig, amíg ígéretet nem kap arra, hogy a kisposta tovább fog működni.

Egyébként nyugodtan ücsörögjön Fónagy „István miniszter” nem létező ajtaja előtt, mert a helyi FIDESZ-KDNP szervezetének már VAN terve a kisposta megmentésére.

Lássuk az ESTV beszámolóját és Matkovich Ilona megdöbbentő tájékozatlanságát:

„Gondolják át jól, hogy a Magyar Posta Zrt. úgy működtethet esetleg egy postahivatalt, hogy az önkormányzat kifizeti a költségeit, tehát azt láttuk, hogy mivel más városokban ilyen úton indultak el a tárgyalások, ezért mi is felajánlottuk, hogyha ez az ára annak, hogy nyitva maradjon a posta, akkor legyen ez az út. Most ott tartok ebben a pillanatban, hogy Fónagy István miniszter úrhoz fogok menni napokon belül egyeztetésre. (…)  Úgyhogy most ott tartunk, hogy a minisztert felkeresem, és hogyha kell, hogyha nem lesz nyitottság, akkor megígérem önöknek, hogy ott fogok ülni a VEZÉRIGAZGATÓ irodája előtt, ameddig kell.”