A BOTRÁNYAI UTÁN SÍVÓNÉ MENNI AMERIKA!

Egy magyar animációs film parafrázisaként ezúttal éppen nem „Jóska”, hanem Sívóné Cseh Katalin „menni Amerika”. Ezt ő maga tette közhírré a közösségi oldalán, aki miután beszerezte a hivatalos papírjait arról, hogy kinevezése óta alapvető szakmaiságot alulmúlva gyakorlatilag leamortizálta azt a bölcsődét, amely nemzetközileg is kiemelkedő módon foglalkozott Vácon a fejlesztésre szoruló kisgyermekekkel. Amióta Matkovichék irányítják a várost, az addig kimagasló szakmai nívón működő intézmény Sívóné alatt botrányt botrányra halmozott. Az intézményvezető a híradása alapján a dolgát jól végzettek mosolyával indult az amerikai körútjára, hogy kipihenje fáradalmait.

Mindez valószínűleg nem jelenthetett számára súlyos anyagi terhet, hiszen a 700.000 forint feletti havi keresete erre lehetőséget biztosíthatott. A munkatársai közül, akik viszont valóban kifogástalanul végzik a szakmai munkájukat, sokuknak súlyos megélhetési gondjai vannak, számukra egy USA körutazás egy soha el nem érhető álom csupán.

A városvezetés, úgy tűnik, szívesebben díjazza azt, aki számos elmarasztaló szakmai dokumentumot gyűjtött be, mint bármelyik intézményvezető ebben a városban.

Lássuk Sívóné – maga és a feltehetően a városvezetés által is – megérdemelt luxusutazásának az általa megosztott részleteit!