MÉG KERESI ÁTMENETI HAZAI PÁLYÁJÁT A FÉRFI KÉZILABDA CSAPAT

A városvezetés intézmények bezárásáról szóló döntése természetesen nehéz helyzetbe hozta a Váci Férfi Kézilabda Alapítványt is, hiszen ahogy a Praktiker – Vác, úgy ők is a november 1-től átmenetileg rolólehúzásra ítélt városi sportcsarnokban játszották hazai tétmeccseiket. A klubvezetés jelenleg még keresi az átmeneti megoldást, s a sportbarátok is érdeklődéssel várják, hol fogadják majd például november 5-én a Pénzügyőr SE csapatát.

A klub közösségi médiás oldalán így számolnak be lehetőségeikről a kényszerű átmeneti helyzetben:

„Ahogy az a váci városvezetés által tartott sajtótájékoztatón elhangzott, és már több helyen is megjelent az országos médiában, november elsejétől az önkormányzat kénytelen lesz átmenetileg bezárni a Vác Városi Sportcsarnokot a megnövekedett rezsiköltségek miatt. Ez a bejelentés alapítványunkat is kiemelten érinti, hiszen NB II-es együttesünk és utánpótlás-csapataink számára a váci sportcsarnok jelenti a hazai pályát.

Jelen állás szerint hétköznaponként, ahogy eddig is, lesz lehetőségünk edzésre a Dunakanyar Kézilabda Akadémia sportcsarnokában, de mivel több csapatunk között kell elosztanunk a rendelkezésünkre álló pályaidőt, így várhatóan a megszokottakhoz képest rövidebb edzéseket tudunk majd csak tartani.

A hazai bajnoki mérkőzéseink megrendezésére viszont átmenetileg új helyszínt kell találnunk, amin csapatunk vezetői jelenleg is dolgoznak. Opcióink már vannak, úgyhogy ha esetleg kicsit kellemetlenebb is lesz az elkövetkező időszak, úrrá leszünk ezen a rendkívüli helyzeten.”

Legközelebb, október 29-én Gödöllőn játszik bajnokit a csapat, hazai pályára az új helyzetben elsőként november 5-én lesz szükségük a Pénzügyőr SE ellen.