AZ ALKALMATLAN BALLIBERÁLIS VÁROSVEZETÉS INTÉZMÉNYEKET ZÁR BE

Szabó Csaba a közösségi oldalán úgy értékelte a városvezetés új bejelentését, hogy már megint csak az alkalmatlanságának egy újabb tanújelét adta a balliberális polgármester, amikor számos rendkívül fontos közintézményét bezáratná. Matkovich Ilona közben újra csak egy lehetőséget látott meg a bezáratásokban, újabb kibúvót talált, hogy ne a saját ösztönös városvezetői hibáit okolja, hanem a közvélemény előtt megint a kormányra tolja rá a maga tehetetlenségét. Mint azt olvashattuk a váci Fidesz közleményéből, hogy hiába várakozik tetemes pénztartalék, de e hatalmas banki lekötéseket valamilyen ismeretlen célra szánják, valami másra, sokkal „nemesebbre”, mint a váci polgárok jobb egészségügyi, szellemi, kulturális állapotának megtartására. Lassan már meg sem lepődnek ezen a váciak!

SZABÓ CSABA KÖZLEMÉNYE

Váciként óriási felháborodást keltett bennem, hogy bezárják a sportcsarnokot és az uszodát is, ami több száz váci gyermeknek biztosított lehetőséget a sportolásra. A bezárásnak köszönhetően nem lesz lehetőség a középiskolásoknak megtartani a kötelező testnevelés órákat. Vajon kint a mínuszokban kell majd tesizniük? Mi lesz a munkavállalókkal?

Az uszoda sorsa különösen fontos számomra, mivel több nyáron keresztül is a strandon dolgoztam és ott megtapasztaltam, hogy milyen jelentősége van az emberek életére ennek az intézménynek.

Kérdésem: polgármester asszony szerint miért kell bezárni ezeket az intézményeket?

Persze, hogy a kormány miatt… Mert nem a háború és a szankciós politika következtében mentek fel a rezsi árak. NEEEM! Matkovich Ilonától megtudhattuk, hogy a kormány hibája az egész.

Jó lenne, ha a városvezetés most már a politikai haszonszerzés és a kormány lejáratása helyett a váciak érdekeit tartaná szem előtt!