VVLSE: DÖNTETLEN A BUGYI ELLEN, ÚJABB KÖZLEMÉNY, SZOMBATON MEG JÖN A TÖKÖL

Sűrű napok, hetek, döntések és személyi változások bonyolítják mostanában a Vác Város Labdarúgó Sportegyesület életét, a hét végére is jutott egy váratlan fordulat.

Nézzük időrendben a történéseket, elsősorban a Pest megyei első osztályú bajnokságban érdekelt első csapat szemszögéből!

A hét végi fordulóban látogatóként, a Bugyi gárdája ellen lépett pályára – a korábban bejelentett edzőváltás ellenére – továbbra is Szalai Attila irányításával városunk csapata, s sikerült újabb pontot szerezni, 1:1 lett a derbi végeredménye.
Tegnap későn este megjelent egy friss közlemény a VVLSE közösségi médiás oldalán ezt idézzük:

„A Vác VLSE elnöksége az alapszabályban rögzítettek szerint a mai napra közgyűlést hívott össze, mert az elmúlt hetekben olyan szerződések kerültek megkötésre az elnök úr részéről, amelyek jogszerűsége és fedezete egyaránt kérdésesek.
A mai napon a közgyűlés előtt az elnök beszámolt, terveit ismételten elmondta, melynek finanszírozására, valamint az általa már megkötött szerződésekre fedezetet a Vác VLSE részére hitelt érdemlően nem tudott bemutatni. Dr. Ónodi-Szabó Ádám elismerte, hogy ezen szerződések teljesítésére az egyesületnek fedezete nincsen, a játékosokkal kötött kontraktusok jogszerűtlenségét nem vitatta, arról tájékoztatta a közgyűlést, hogy azok már felbontásra kerültek.

Így a közgyűlés az elmúlt hetek átgondolatlan döntései miatt kialakult helyzetre tekintettel 9 igen, egy nem szavazat mellett Dr. Ónodi-Szabó Ádámtól a mai nappal megvonta a bizalmat, visszahívta tisztségéből és felszólította, hogy az általa kötött valamennyi munkaszerződés felmondásában járjon el.

A közgyűlés vállalta, hogy 30 napon belül dönt az új elnök személyéről. Vác VLSE Elnöksége”

Most szombaton hazai pályán meccsel a VVLSE, a Tököl gárdája jön szembe a ligeti stadionban, a mérkőzés 15 órakor kezdődik.