TOVÁBBRA IS NAGY A VÁROSHÁZI CSEND AZ USZODA NYITVA TARTÁSÁRÓL VAGY BEZÁRÁSÁRÓL

Noha a valóban lényeges dolgokról erősen sumákoló, egyebekben főképp szerecsenmosdató, ráadásul inkább csúsztató, semmint igazat szóló hivatalos városházi honlapon mintha nem lehetne felfedezni erre vonatkozó információt, mégis futótűzként terjed a hír a városban, hogy menthetetlenül bezárásra készülnek az uszodában, megkérdeztük hát – újra – az első számú illetékest, a Váci Sport Kft. ügyvezetőjét.

Ahogy a múlt hét közepén hárítani igyekezett a kérdést, úgy ma reggel is nagyon bizonytalannak mutatkozott Gulyás Zoltán ügyvezető.

Említést tett arról, hogy még várják a konkrét információkat a városházáról, meg hogy folyamatosan küldik a szükséges és elvárt számadatokat, információkat az illetékes minisztériumnak, aztán zárszóként ígéretet tett, hogy a kellő időben információt adnak a folytatásról.

Ugyanakkor árulkodó, hogy a bejáratnál lévő faliújságon még nem jelent meg egyesületi sávbeosztás október utánra, információink szerint informálisan több klub úgy tudja, hogy – legalábbis novemberre – nem is igen érdemes uszodai edzéseket tervezniük.

Várjuk hát a városvezetés őszinte coming outját, magyarázkodását, esetleges másra mutogató vádaskodását ebben a kérdésben (is).