SZOMBATON TARTOTTA HAGYOMÁNYOS SZEZONZÁRÓ HÁZIVERSENYÉT A VÁC VÁROSI EVEZŐS CLUB

Szombaton tartotta hagyományos szezonzáró háziversenyét a Vác Városi Evezős Club, s az égiek – viszonylag – kegyesek voltak. Szeles-esős időben kezdődött ugyan a program, de aztán derülni kezdett, így nem kellett menekülőre fogni. Jó hangulatban, a szabad ég alatt elkölthették a finom bográcsos ebédet a szép számban összegyűlt sportolók, sportvezetők, családtagok, támogatók.

Ezen az eseményen az eredmény csak zárójelesen lényeges, de azért minden csapat megkapta a megérdemelt érmeket, kupákat, ezen kívül pedig a nemrég kinevezett új megválasztott klubelnök, dr. Fekete Károly, illetve Mácsik Miklós vezetőedző külön köszöntötte a klub legújabban leigazolt ifjú sportolóit, továbbá az országos bajnokságokon és a nemzetközi versenyeken kiemelkedően szereplő versenyzőiket.

A VVEC-nél is jóval nehezebb lesz az őszi-téli-tavaszelői felkészülési időszak a korábbiaknál a rezsiköltségek drasztikus növekedése miatt, ennél a klubnál is nagy kihívás a következő egy-két túlélő év, vannak is már bevezetett és tervbe vett spóroló lépések, s bíznak benne, hogy nem kell még keményebb intézkedéseket hozni a megmaradás, szinten tartás érdekében.