EDZŐVÁLTÁS A VVLSE ÉLÉN: ÚJRA NAGY TIBOR IRÁNYÍTJA A FELNŐTT CSAPATOT

A Vác Város Labdarúgó Sportegyesület közösségi médiás oldalán tegnap késő délután közzétett információ szerint a klubvezetés edzőváltás mellett döntött, miután nagyon gyengén rajtolt a csapat (négy vereség, egy döntetlen, egy győzelem az eddigi mérleg) a Pest megyei első osztályú bajnokságban.

Szalai Attilát egy régi-új edző, az egykori váci bajnokcsapat tagja, Nagy Tibor váltja a vezetőedzői poszton, Szabados György segédedzővel együtt már ő irányítja a gárdát a szombaton 15 órakor kezdődő újabb bajnoki összecsapáson, a Gödöllő ellen.
A keretben, így aztán a pályára lépő kezdő csapatban is jelentős változások várhatók az elkövetkező meccseken, miután az NB III-tól visszalépő Balassagyarmat csapatából több mint fél csapatnyi játékos is ide igazol, Iváncsics Alex, Király Ákos, Király Olivér, Koszó Balázs, Majzik Adrián, Petneházi Márk érkezik – remélhetőleg – felmentő különítményként.

Isten éltesse sokáig a régi-új mestert!
Nagy Tibor alig egy hete, szeptember 24-én ünnepelte 60. születésnapját.
Aktív futballistaként válogatottságig vitte mint kőkemény, mégis pengés hátvéd és középpályás, de a legfontosabb, hogy oszlopos tagja volt a Vác FC-Samsung Csank János irányította NB I-es bajnokcsapatának. Civilben történelem tanári végzettsége is van.