SZABÓ CSABA: A BALOLDALI VÁROSVEZETÉS ALKALMATLANSÁGA MIATT NEM LETT KÉSZ A BAUER MIHÁLY UTCAI BÖLCSŐDE

Szabó Csaba ismert váci, jobboldali közéleti személyiség, természetvédelmi mérnök, pénteken közzé tett egy posztot a közösségi oldalán, ahol arról számolt be, hogy a baloldali városvezetés a kormány 334 millió forintos támogatását sem tartotta elégnek ahhoz, hogy megépítse a Bauer Mihály utcai bölcsődét. Ezért többletforrás miatt a kormányhoz fordultak.

SZABÓ CSABA teljes írása:

„Kaptunk egy teljes, tehát 100% ráemelést arra az eredetileg megállapított összegre” – mondta Matkovich Ilona polgármester asszony.

Innentől minden az önkormányzaton múlt, mert pénz már bőven a rendelkezésükre állt.

Matkovich Ilona polgármester asszony a kormányzati támogatások segítségével se tudta befejezni a szeptemberre ígért bölcsődét.

Hol van a pénz? Hol van a bölcsőde? – tette fel a kérdést Matkovich Ilona polgármester asszony és Tótváradi-Nagy Bence képviselő még a 2019-es önkormányzati választások előtt. Akkor a pénz megvolt!

Most se pénz, se bölcsőde. Új közbeszerzést kell kiírni az önkormányzatnak, így még tovább csúszhat és még több pénzbe kerülhet a bölcsőde megépítése.

Mindeközben több szülő arra készült, hogy a gyermeke már szeptembertől az intézménybe járhat. Tették mindezt azért, mert Inotay Gergely alpolgármester úr 2021. október 30-án közzétett posztjában azt írta, hogy májusra kész lehet az épület.

A felső képen maga Inotay egyféle teremtői pózban

Nemhogy májusra nem lett kész, de szeptemberben is csak 60-65 %-on tart az építkezés.

Inotay Gergely egy igazán lekezelő választ adott azoknak a szülőknek, akik hittek neki és arra készültek, hogy kész lesz a bölcsőde:

„Annyi történik egy üres épületben, ami nincs fűtve, nincs befalazva, nincsenek nyílászárók még behelyezve, illetve csak részben nincs teteje, nem tud gyermeket fogadni”

Inotay Gergely.

Úgy látszik, a baloldali városvezetés az ígérgetésben jó, de amikor már dolgozni kell, akkor kimutatják a foguk fehérjét.

Szomorú, hogy Vácon a polgármester asszony gyerekeinek luxus ingatlanjai gyorsabban épülnek, mint a bölcsőde.

Vác többet érdemel!