SZÁDOCZKI IMRE: AZ ALKALMATLAN VÁROSI VEZETŐKRŐL ISMÉT LEHULLT A LEPEL

A VácOnline rendszeres rovatában Szádoczki Imrével, a Fidesz váci elnökével folytatjuk a heti események értékelését. Ezúttal is újra arra kérjük, hogy a helyi jobboldal szemszögéből tolmácsolja olvasóinknak az előző hét közéleti történéseit!

VO: Még mindig a parkolásról kell beszélni. Mit szól a fejleményekhez?

Szánalmas magyarázkodás és csúsztatások, a hozzáértés teljes hiányáról tanúskodik az új parkolási rend. Ez csak a váci polgárok újabb lehúzásáról szól, semmi másról. Melyik érintett lakó örül annak, ha az eddigi ingyenesség helyett súlyos ezreket kell fizetnie a parkolásért? Elárulom a tisztelt városvezetőknek, senki! Ilyen alapon az egész várost be lehet vonni a parkolási zónába, bár nem szeretnék tippeket adni.

VO: Hétfőn Inotay alpolgármester utcafórumot tartott körzetében, egy olvasónk szerint roppant kínosra sikeredett, mert állítólag kiderült újra, hogy mennyire tájékozatlan és felkészületlen az alpolgármester azokban a kérdésekben is, amelyben hozzáfordultak a lakók.

Az egyik résztvevő beszámolója szerint elnézést kért, hogy az elmúlt években nem igazán tartott ilyet, a covidra hivatkozott mentségképpen.  A saját képviselői kampánya esetében ez nem volt probléma. Tudott találkozni a választókkal, vállalta a veszélyt… Rákérdeztek a a Diadal téri gyorsétterem építésre, a várható forgalomnövekedés apropóján. Kiderült, hogy itt sem készült semmilyen hatástanulmány, a válasz szerint néhány hét alatt lecseng, új útvonalakat választanak és minden rendben lesz. Hát ez a válasz sem a hozzáértő, előrelátó városvezetést jellemzi! Az állítólagos 100 milliós, nevetséges telek eladási ár is szóba került és mint kiderült ebben a kosárlabdapálya újjáépítése is benne van, amit az elhangzottak szerint a város csináltat meg. Elég kínosra sikerült a jelenlévők szerint a fórum!

VO: Az egyik városházi alpolgármesternek a valós munka helyett most már mintha kiosztott,  kötelező feladata lenne az egyébként harminc éve szívesen gyakorolt karaktergyilkos szerepvállalása. Mire véli a jobboldali szereplők általa szakmányban való fokozott gyalázását, és vajon sikert érhet el a választásokig ezzel a „rosszrendőr” gúnyát újra felöltött, kútmérgező férfiú?

Mindig bosszant, ha olyan emberek oktatnak jellemre, tisztességre másokat, akikben ezek a tulajdonságok csírájában sincsenek meg! Barátaim hívták fel a figyelmem a magát lokálpatriótának valló, a volt partnerei által pénzhiénának elnevezett alpolgármester profiljára a közösségi médiában. Az az ember osztja itt az észt, aki a világ összes pártjában és civil szervezetében megfordult némi apróért cserébe. Többet ezzel nem is kell foglalkoznunk, magát minősíti az illető!

VO: Hogy értékeli a Vendégvárók Váci Egyesülete 20 éves jubileumi ünnepségét?

Szombaton részt vettem az Egyesület 20 éves jubileumi ünnepségén. Egy jó hangulatú műsor volt váci és környékbeli művészek részvételével. Megemlékeztek Ambrus Tiborról, az egyesület egyik alapítójáról, a váci „vendégvárás” legendájáról is. Mint Fónagy Istvántól megtudtuk,  Rétvári Bence támogatásával valósulhatott meg ez a rendezvény, a város szokás szerint semmilyen támogatást nem nyújtott!

Újabb hét telt el és már csak 739 nap és 13 óra van hátra a cégeltüntető, sikkasztó, pénzhiéna, bukott énektanár, perverz váci-náci, egyszerű váci-náci, tolvaj mentős és társaik uralmából!