SZOMBATI SPORTOS KÍNÁLAT: DÉLELŐTT VVLSE BAJNOKI A STADIONBAN, ESTE FÉRFI KÉZILABDA DERBI A SPORTCSARNOKBAN

Izgalmasnak ígérkező meccseken szurkolhatnak a nézők szombaton délelőtt és késő délután is, díjtalan a belépés a ligeti stadionba és a sportcsarnokba is.

Szombaton 10:00 órától a Pest megyei I. osztályú bajnokság 5. fordulójában a Viadukt SE-Biatorbágy csapatát fogadja a VVLSE, a találkozót az ellenfél kérésére rendezik a délelőtti órákban.

A Váci FKA története első hazai NB2-es mérkőzésén a Füzesabonyi SC együttesét fogadja szombaton a városi sportcsarnokban, a 18 órakor kezdődő mérkőzésre díjtalan a belépés.

A tavalyi megyei rájátszáshoz hasonlóan a csarnok büféje is nyitva lesz, hogy még jobban kiszolgálhassák a szurkolókat.
Közvetlenül a felnőtt mérkőzés előtt 16 órától a Váci FKA és a Füzesabonyi SC U20-as csapatai is összecsapnak majd egymással.

 

 

 

Dr. Ónodi-Szabó Ádám, a VVLSE új elnöke felhívást tett közzé a klub közösségi médiás oldalán, közös ötletelést kérve a rezsiköltségek csökkentésére vonatkozóan.
„Kedves Sporttársak, Szülők és a Vác VLSE sorsát szívükön viselők!
Mint az ismeretes, a rezsi növekedése komoly kihívásokat állít a civil szervezetek elé is. Ezért kérünk mindenkit, hogy annak érdekében, hogy a Vác VLSE rezsiköltségeit csökkenteni, de legalább mérsékelni tudjuk, akár itt, ez alatt a poszt alatt kommentben, akár pedig a vacvlsetitkarsag@gmail.com e-mail címen ossza meg velünk az ötleteit, észrevételeit és javaslatait jövő héten hétfő (09.19.) estig!”