SZÁDOCZKI IMRE: A VÁROSVEZETÉS SEMMIBE VESZI A LAKOSSÁG GONDJAIT

A VácOnline rendszeres rovatában Szádoczki Imrével, a Fidesz váci elnökével folytatjuk a heti események értékelését. Ezúttal is újra arra kérjük, hogy a helyi jobboldal szemszögéből tolmácsolja olvasóinknak az előző hét közéleti történéseit!

VO: Tovább folytatódik a Kőhíd Lakóparkban folytatott építkezés miatt az ott lakók kálváriája?

Hetente hívnak fel a Kőhíd Lakópark féle építkezés miatt az ott lakók. A hétvégén is dolgoztak Matkovich Ilona családi cégének munkásai, reggel 7 órakor ébresztő volt mindenkinek! A körzet képviselőjét, Kászonyi Károlyt – elmondásuk szerint – hiába hívják, nem hajlandó meghallgatni a problémáikat. Nyilván nem akar szembe menni a polgármesterrel, a háttérben sunnyogni sokkal könnyebb. A választók azonban nem ezért választották meg, minden képviselőnek kötelessége meghallgatni a választókat és keresni a megoldást problémáikra. Mi a Fidesz nevében ígérjük, minden hozzánk fordulónak megpróbáljuk megoldani a problémáját, a nyilvánosság erejét felhasználva küzdünk a városvezetés hibás döntései ellen!

VO: Továbbra is nagy a felháborodás a bevezetett új parkolási rend miatt?

A bevezetett új parkolási rend egész biztosan nem váltotta be azokat a reményeket, amiért állítólag bevezették. Semmi másról nem szól, mint ebben az egyre nehezedő helyzetben újabb bőrt lehúzni a város lakosairól. Fizetni kell a vasárnap templomba járóknak , az iskolában tanítóknak, A Kilátó központ rendezvényeire járóknak, az ott lakóknak! A bukott énektanár alpolgármester nevével fémjelzett rendelet senkinek nem tetszik, pedig állítólag közvéleménykutatás előzte meg. Szánalmas és felháborító ilyen szinten semmibe venni a város polgárait! A baloldali városvezetés nem igazán nevezhető szociálisan érzékenynek!

VO: Számos cikkünk foglalkozott  a közétkeztetés gondjaival.

A héten elmarasztalta a Közbeszerzési Döntőbizottság a várost a közétkeztetés pályázat nélküli kiszervezése miatt. A haveri cégek gazdagítása nagyon jól működik a baloldalon, ezúttal azonban kiderült az igazság és erre számíthatnak a továbbiakban is! Minden ügynek utánajárunk és nyilvánosságra hozunk mindent. Jól példázza a helyzetet, hogy a polgármester nem hajlandó belenyugodni, hogy a Káptalan u. 16-ban nem az történik, amit ő akar, hiszen az  állami kitüntetést kapott Papp László tovább folytathatja műgyűjtő tevékenységét az épületben.

Még 747 nap 12 óra van hátra a cégeltűntető, a pénzhiéna, a sikkasztó, a bukott énektanár, a perverz váci-náci, az egyszerű váci-náci, a tolvaj mentős és társaik (rém) uralmából.