DÍJAZOTT GRAFIKUSOK CSOPORTOS KIÁLLÍTÁSA LÁTHATÓ OKTÓBER VÉGÉIG A MŰCSARNOKBAN

Az idei év nagyon erős festészeti esemény-kínálatában kiemelkedően fontos attrakció a Műcsarnok kedden megnyílt új kiállítása, az Időfázisok is, ami egy csoportos bemutató “Az Év Grafikája” pályázat huszonöt évének díjazottjaitól, akik között ott van a Vácott élő Molnár László József is.

A tárlat érdekessége, hogy minden kiállító művésztől két művet láthat a nagyközönség, egyrészt az egykor díjazott alkotásukat, másrészt egy-egy darabot a legújabban készült műveik közül.
Kiállító művészek: Barczi Pál, Prutkay Péter, Gallusz Gyöngyi, Kótai Tamás, Madácsy István, Zsankó László, Stefanovits Péter, Sebők Éva, Somorjai Kiss Tibor, Szurcsik József, Rácmolnár Sándor, Koralevics Rita, Germán Fatime, Sóváradi Vali, Horváth Kinga, Nagy Csaba, Molnár László József, Födő Gábor, Sáros A Miklós, Bányay Anna, Mórocz István, Ádám Zsófia.

Külön érdekesség, hogy a Vácott élő és alkotó Molnár László József volt főiskolai docensként sok pályatárs mestere, a kiállításon vele együtt szereplők között is van ilyen fiatalabb művésztárs.

 

Szeptember 18-án vasárnap egy „kivételezett”, élelmes csoportnak különleges élményben lehet része a tárlaton, bekacsolódva a kiállítást szervező kurátor, Stefanovits Péter, Munkácsy-díjas grafikus tárlatvezetésébe.
A programra korlátozott számban (30 fő) tudnak vendégeket fogadni, előzetes regisztráció alapján.
A kurátori tárlatvezetés 15 órakor kezdődik.