A BAPTISTA SZERETET MISSZIÓ ALAPÍTVÁNY VÁCI VONATKOZÁSÚ FELHÍVÁSA

A Baptista Szeretet Misszió Alapítvány még július közepén felhívást tett közzé arra vonatkozóan, hogy nappali ellátás vezető munkakörbe vezető munkatársat keresnek váci intézményükbe, s a pályázat még mindig nyitott.

A Meláth Attila baptista lelkész által megerősített információnk szerint arról van szó, hogy az új intézmény valószínűleg a hamarosan a hajléktalanszállónak is helyet adó épületegyüttesben kaphat helyet, s a lelkész azt is megerősítette, hegy elkezdődött egyfajta közös gondolkodás arról, hogy az egyház egy másik missziós szervezetén keresztül hogyan vállalhatna szerepet Vácott a hajléktalanellátásban is.

A felhívás kiegészítéseként az alapítvány vázlatosan összefoglalja küldetésüket:

„Szervezetünk több mint 10 éve szociális szolgáltatások nyújtásával foglalkozik, nap mint nap törekszik arra, hogy még több szolgáltatást tudjon bevezetni országos szinten. Egyik ilyen újító mozgalmunk a nappali ellátó intézmények, az ÚJ Esély Központok létrehozása, amelyek az év minden napján várják a segítségre szoruló szenvedély-, illetve pszichiátriai betegeket. Vezetőink és kollégáink nemcsak szakmaiságukkal, de segíteni akarásukkal és a változásba vetetett hitükkel példaértékű közösséget teremtenek, amely támogató közeget nyújt a sikeres munkavégzéshez. Mi a dinamikus fejlődés titka? Nincs titok. Hiszünk az álmainkban, egymásban és a kompromisszumok nélküli szakmaiságban.

Miről szól az állás?

Olyan személyt keresünk, aki céltudatos, határozott, szakmai tapasztalat és vezetői készségek birtokában menedzseli a munkatársak szakmai munkáját és az intézmény működését.

Mindemellett az adminisztráció naprakész vezetése, munkatársak beosztásának tervezése, továbbá a más szociális intézményekkel, önkormányzatokkal történő kapcsolattartás sem okoz gondot. Intézményünk kapui egész évben, minden nap nyitva várják a klienseinket. A nappali ellátás vezető effektív hétvégén nem végez munkát, de ha úgy alakul, helyettesít terápiás munkatársat. A minőségi ellátás működésének szakmai támogatása napi feladat, valamint az intézmény vezetése során a gazdaságossági szempontok figyelembevétele. A nappali ellátás vezető munkájával hozzájárul az intézmény ellátotti létszámának sikeres feltöltéséhez, majd szinten tartásához…”

„A Baptista Tevékeny Szeretet Misszió szociális intézményeiben végzett munkánk során nap mint nap találkozunk a túlélésért küzdő felnőttekkel és a kitörésre esélyt sem kapó gyerekekkel. Ezért hoztuk létre alapítványunkat 2016-ban. Kötelességünknek érezzük, hogy sem etnikai vagy vallási, sem egyéb hovatartozást nem vizsgálva enyhítsük a problémákat, alapítványunkon keresztül segítsük a mindennapok méltóságteljes megélését.”

Bővebb információ, jelentkezés: karrier@btesz.hu, https://btesz.hu/