RENDKÍVÜLI TÁMOGATÁST NYÚJT MUNKATÁRSAINAK A LUKÁCS ÉS TAMÁS KFT.

Rendkívüli támogatást nyújt munkatársainak a Lukács és Tamás Kft. Lukácsné Tamás Katalin tulajdonos, ügyvezető úgy döntött, hogy a növekvő energiaárak és infláció enyhítésére rendkívüli támogatásban részesíti munkavállalóit.

A családi tulajdonban lévő váci vállalkozás munkatársanként bruttó 200.000 forintos összeget folyósít minden munkatársának, amire több mint 10.000.000 Ft-os keretet különített el.

„Vállalkozóként, anyaként és nagymamaként is érzem az életünket megváltoztató történéseket, de most sem az aggodalmaskodással foglalkozom. A kihívások kezelésében bajnokok vagyunk. Egymás után gyűrtem le munkatársaimmal a 25 év alatt elénk gördült nehézségeket, így lesz ez most is!

Biztonságot ad mindenkinek a cégnél, az, hogy kölcsönösen számíthatunk egymásra. Tudom azt is, hogy egy ilyen támogatás után mindenki a 100% feletti munkára fog törekedni.
Cégünk mindig is az embert tartotta a legfontosabbnak, ezért döntöttem úgy, hogy kiegészítő támogatást folyósítunk a kollégáknak, bruttó 200.000 Ft összegben.

Ügyfeleink és partnereink számára is fontos, hogy stabil munkaerő biztosítsa a ránk bízott gépjárművek javítását, és az értékesítés a már 25 éve megszokott legmagasabb színvonalon tudjon működni – mondta el Lukácsné Tamás Katalin

A Kiemelten családbarát címmel rendelkező cég mindig nagy figyelmet fordít a munkavállalóira. Az elbocsátások helyett folyamatosan erősíti csapatát, töretlenül segíti kollégáit.

Ez az anyagi támogatás is hűen tükrözi a cégvezetés munkatársai iránti magas megbecsülését.

„Köszönjük munkatársainknak, ügyfeleinknek és partnereinknek, hogy ebben a kihívásokkal teli időben is erőn felül tudunk küzdeni együtt. Bízunk benne, hogy mindenki élete rövid időn belül visszatér egy biztonságos, normál kerékvágásba.”

Lukácsné Tamás Katalin

***

A Lukács és Tamás Kft.

Lukács Pál és felesége Tamás Katalin 1982 óta azaz 40 éve foglalkoznak a Volkswagen márka járműveinek szervizelésével.

A Lukács és Tamás Kft. a régió egyik vezető gépjármű kereskedő és javító vállalata 1997 óta.

A 25 éve Vácott Volkswagen és Volkswagen Haszonjárművek értékesítése és szervizelése mellett, 20 éve Skoda márkaszervizként is meghatározó a munkánk elismerése.