FERJANCSICS LÁSZLÓ BEÁLLÍTOTT, ÖNREKLÁMOZÓ, NEVETSÉGES FOTÓIT MUTATJA BE A VÁCIVILÁG

„Nem gondoltuk volna, hogy ekkora siker lesz Ferjancsics „Pénzhiéna” László beállított sajtófotójának kifigurázása, de úgy látszik, a város lakossága egyre inkább igényli az ilyen stílusú posztokat” – írja a VáciVilág  egyik újabb cikkében. Mint már mi is múlt héten szemléztük, a harmadik számú alpolgármester magáról olyan képeket posztolt, melyek pózolós beállítása miatt inkább szánalmat keltenek, mintsem a városért aggódó, tevékenykedő városatya benyomását keltik. 

Nevetséges és szánalmas, hogy két parkolóhely kialakítását jelentős kapacitásbővülésként értékeli a hatalmi pózban gőgösködő hősünk, aki mindenféleképpen indokoltnak tartja személyes jelenlétét a csúcsberuházás helyszínén, osztja az eszet a kivitelezőknek, akik hű alattvalóként isszák szavait. 

 

 

A képen látjuk, nehéz lesz lapáttal felemelni a nagyobb követ, a kisebbhez meg előrébb kell csúsztatni a nyeles erőkart, ehhez mindenféleképpen fotós meg képviselői felügyelet kell! Reméljük a dolgozó elfogadta a bölcs iránymutatást!” –  áll a következő kép mellett a szöveg.

 

 

De azért, biztos, ami biztos, rúghatunk egyet a kormányba is, hiszen önerőből újítják fel a Rádi utat, a munka megkezdődött, nem várunk a kormányra felirattal posztolta a következő képet. Szerényen megkérdezzük: nem a város dolga az utak karbantartása, felújítása, ha már lassan az utolsó családi ezüstöt is elkótyavetyélték?

 

 

A lakájfotós újabb pillanatképet rögzített, ezúttal a Mező utcában, ahol járdafelújítás zajlik. Hősünk karjával mutatja az irányt, hogy a géppel dolgozó szakember még véletlenül se hátrafelé menjen, mindig csak előre, amerre a Hős Vezér mutatja. 

 

 

A következő képen a Pénzhiéna most akar rendet tenni a Kötő utcában is, ami harminc éve a körzete, tudjuk, hogy eddig nem volt fontos, hja, nemsokára választások lesznek!

 

 

 

 

A Damjanich téri játszótéren sem véletlenül fordult meg, hiszen az is a választókörzetéhez tartozik. A VáciVilág joggal teszi fel a kérdést: miért csak a saját választókörzetéből posztol? Alpolgármesterként nem az egész városért felel? Vagy csak innen kellenek a voksok? Elhiszi-e bárki is még ebben a városban, hogy tenni akar valamit is a közjó érdekében?

 

 

„Két újabb parkoló, legalább egy vödör beton, meg a felfestés! Fenomenális fejlődés, hírt kell adni róla mindenképpen! És ezért kijön a fotós is…meghatódtunk” – áll a következő kép mellett. Tényleg komolyan hiszi bárki is, hogyha két parkolót felfestenek, akkor megoldódik a város egyre égetőbb parkolási gondja?

 

 

Ezt már én teszem hozzá: minden képen az a közös, hogy úgy akarja magát a harmadik számú alpolgármester feltüntetni, hogy ért a betonozáshoz, a szakszerű parkolók kialakításához, a fametszéshez, a térfigyelő kamerák felállításához, és mindenhez IS, ahogy szokták mondani, csak ezekről a képekről ordít, hogy beállítottak és PR-tól bűzlőek. A cikk végső konklúziója azonban az, hogyha a város nem kényszerülne eltartani három semmirekellő, haszontalan alpolgármestert, a ciklus alatti fizetésükből az egész várost rendbe lehetne tenni.