MOKÁNSZKY ZOLTÁN KÖZLEMÉNYE A VELE KAPCSOLATOS ÁLHÍRGYÁRTÁSRÓL

Mokánszky Zoltán, a FIDESZ-KDNP színeiben politizáló képviselő a következő közleményt juttatta el szerkesztőségünkbe.

Az elmúlt hetekben erőteljes, minden eddigin túlmutató lejáratás kezdődött személyemmel kapcsolatban, és immár mintha semmilyen erkölcsi vagy politikai mértékletesség sem tartana vissza bizonyos köröket attól, hogy egyre aljasabb eszközökhöz nyúljanak. Úgy látszik, a gátlástalanság városunkban nem ismer határokat. A történet azzal kezdődött, hogy üzenetet kaptam ezektől a köröktől, hogy amennyiben testületi üléseken és sajtótájékoztatókon bírálni merészelem őket, akkor megnézhetem magam. E csoport célkeresztjébe kerültem, és mivel politikai téren nincs kompromisszum velük, vagy meghátrálás, ezért azóta mondvacsinált ügyekkel berángattattak a rendőrségre, majd hajmeresztő hazugságokat terjesztettek rólam. Azt elterjesztették a városban, hogy lelőttem egy embert és magam is öngyilkos lettem. Sorra kapom a telefonhívásokat és döbbenettel hallják a váciak ezeket a velejéig romlott szándékkal terjesztett álhíreket azok, akik tisztelnek és szeretnek.

A közvéleményt ezúton is szeretném tájékoztatni, hogy tehát mostanában fogadjanak erős kétséggel minden ehhez hasonló álhírt. Pályám során politikai ellenfeleim nem először tesznek ki hasonló rágalmazásokkal teli nyomásnak – bár tagadhatatlanul új szintet léptek a napokban –, viszont ők is tapasztalhatták mindannyiszor, hogy csak választóim felerősödő szimpátiáját érték el ezekkel mindannyiszor.

E köröket szemmel láthatóan roppantul bosszantja, hogy egyedül én tudtam győzni a kormánypárti képviselők közül a választáson a körzetemben. A jelek alapján a városban is népszerűségem továbbra is töretlen, hiszen mindent megteszek a körzetemért és meg is fogok tenni, bármilyen fenyegetéssel és lejáratással is próbálkoznak velem szemben!