ROZMARING SPEJBL SÁNDOR, A VÁCI DIVATDIKTÁTOR BESZÓL – HA KELL, HA NEM

Városunk kifosztása nem önkormányzás, a személyeskedő posztolgatás nem képviselői teljesítmény

Azért van annak egy diszkrét bukéja, hogy a szivárványos önkormányzati többség mind több alakja a jelek szerint abban leli leginkább az örömét, pitiáner alibizése leplezésének esélyét, hogy személyeskedő, lejáratni szándékozó bejegyzéseket posztolgat nekik nem tetsző emberekről.

 

Eddig Ferjancsics(ka) László, Fehér Zsolt, Tótváradi-Nagy Bence és Inotay Gergely jártak élen ebben, de immár Rozmaring elvtárs, Matkovich egyik leglelkesebb bábja is csatlakozott hozzájuk.

Az ő, mármint Rozmaring stílusában kérdezzük: elgondolkodtak már azon, milyen egy közpénzből (képviselőként, önkormányzati- és felügyelőbizottsági tagságokból, egyéb bujtatott állásból) busás jövedelmet felmarkoló, alapból nyugger ember sivár élete?

 

Rozmaring Spejbl Sándor a testületi ülésekre, a vip-jegyekkel, díszvendégként bizonyára sokszor ingyenesen élvezett koncertekre, színi előadásokra még csak-csak kicsípi magát, de azért ő is kérhetne öltözködési tanácsokat a hétköznapokra valami divatgurutól, mondjuk a ballibek egykori kulturális-miniszter jelöltjétől, Lakatos Márktól.

 

De ennyit arról, hogy a jelek szerint valójában mivel is foglalkozik legszívesebben manapság Vácott egy jól fizetett szivárványos képviselő, ahelyett, hogy komoly, városépítő előterjesztéseken munkálkodna mondjuk éjt nappallá téve.