OLVASÓI VÁLASZ INOTAY ALPOLGÁRMESTER SZEMÉLYESKEDŐ HAZUDOZÁSÁRA A VIRÁGOSÍTÁSRÓL

Rendszeres levelező olvasónk felhívta a figyelmet Inotay alpolgármester egy kellően visszás közösségi médiás bejegyzésére a városi virágágyások gondozása kapcsán. Körülnéztünk hát, mi a helyzet a hivatkozott placcokon kívüli egyéb kiemelt helyeken. Hát, az önfényezéssel szemben nagy siralom az összkép.

Azt találta írni a minap (egészen pontosan 5-én, 20 óra tájban) valamelyik fészes profilján Inotay alpolgármester, hogy ők – minden ellenkező jobboldali aknamunkás híresztelés ellenére – nagyon tudnak virágosítani, topon vannak ebben a feladatban – de ez is akkora lódítás ettől a silány városvezetéstől, hogy még a Holdról is látni.

Olvasónk így folytatta tudósítását:
„A bevezetőben említett bejegyzésben a második számú alpolgármester nem fukarkodott – nyilván mestereitől, elsősorban a pszichopata, alkoholista, papucsállatka Gyurcsánytól, aztán itt helyben a gusztustalan Ferjancsicstól tanulva – az ellenvéleményt megfogalmazók alpári ócsárlásával, de hát ez a stílus is inkább őt, őket minősíti.”

A magunk részéről – Inotay saját szófordulatát másolva – maradjunk annyiban, hogy a méltán nem országgyűlési képviselő, előadóként méltán csak kórista énekesnek, kisvárosi ripacsnak beragadt, s városvezetőként is egyre inkább felsülő kulturális alpolgármester ebben a virágosítási témában is belefutott egy nagy csúsztatásba, hovatovább pofonba. Mert lehet ugyan, hogy kialakítottak néhány régi-új köztéri virágágyást, na de az is kérdéses, hogy hol, csak nem a potentátok közvetlen lakhelye, esetleg családi vállalkozásaik közelében? Ugyanis amúgy számtalan olyan közterületi ágyáshelyre lehet fókuszálni, amelyek 2019 előtt gyönyörűek voltak, most pedig felveri a négyzetmétereiket a gaz.
Tehát: lódíthat a szivárványos csapat, amennyit akar a város szépüléséről, a rögvalóság a mindent elöntő szemét és mocsok, a mindenütt hetekig éktelenkedő lim-lom.

Az egyik nagy szégyene a mostani városvezetésnek a volt Karacs-kollégium előtti virágágyás, ez 2019 előtt évről-évre tele volt virággal, most meg így mutat…

Fotók: Ribáry Zoltán