SZÁDOCZKI IMRE: KEZDJENEK MÁR DOLGOZNI A VÁROSHÁZÁN!

A VácOnline rendszeres rovatában Szádoczki Imrével, a Fidesz váci elnökével folytatjuk a heti események értékelését. Ezúttal is újra arra kérjük, hogy a helyi jobboldal szemszögéből tolmácsolja olvasóinknak az előző hét közéleti történéseit!

VO: Nem szokott reagálni a személyes támadásokra, mert nem az a fontos, hogy mit mond valaki, hanem sokkal inkább az, hogy az illető valaki legyen.

A múlt héten azonban a perverz váci náci Zsizsik, akit azért  semmiképpen nem neveznék valakinek, olyan ámokfutásba kezdett, hogy a váci jobboldali közösség nevében ezt már nem lehet szó nélkül hagyni. A személyeskedés helyett kérdezném tisztelettel, mit tett a képviselő az elmúlt majd három évben azon kívül, hogy nulla munkával különböző helyekről közel 1 milliót harácsolt össze havonta? Egy bukott párt bukott embere, akiben ha egy gramm tisztesség lenne, már régen lemondott volna az ArboNyúz-ügy után és végleg eltűnt volna a váci közéletből! Csak egy alapigazságot tudok idézni: „Ha egy bohócot beengednek a palotába,  akkor nem a bohócból lesz király, hanem a palotából cirkusz!”

VO: Fehér (Zsizsik) Zsolthoz hasonlóan Inotay alpolgármester is elveszítette teljesen a valóság érzékelését?

Inotay úr állítása szerint végignézte a két legutóbbi „Bal part jobb kanyar” videókat és fantasztikus következtetéseket vont le belőle. Ugyan én is Szabó Csabához hasonlóan le vagyok tiltva az Inotay oldalakról, ott nem tudok reagálni, ezért itt szólnék néhány szót. Leispánozott, ami teljes tájékozatlanságra utal, ugyanis az ispánok a közigazgatás szereplői voltak mindig, én egyelőre csak a politikában veszek részt. A virágokkal kapcsolatban tényleg azt gondolja az alpolgármester úr, hogy Vácon minden rendben van? Ha igen, akkor valószínűleg még Dunakeszin vagy Fóton sem járt idén nyáron. Az a néhány muskátli és virágágyas nem méltó egy majd’ ezer éves városhoz, ezt el kell hinnie! Öntől is megkérdezném – azon kívül, hogy a választók április 3-án megüzenték önnek, hogy hol a helye –, mit tett a közel három év alatt? Úgy tűnik, a Jobbik és Jakab jár ön előtt példával, a végeredményt ismerjük… 

VO: Mennyi ideje van az Összefogás nevü, egyre népszerűtlenebb formációnak hátra?

783 nap 13 óra 50 perc van ebben a pillanatban még 2024. október 01. 0 óra 0 percig. Eddig tart még a hatalma 

  • a cégeltüntetőnek, 
  • a sikkasztónak, 
  • a pénzhiénának, 
  • a bukott énektanárnak, 
  • a perverz váci nácinak, 
  • az egyszerű váci nácinak, 
  • a tolvaj mentősnek és társaiknak! 

Mi addig is erősödünk, csapatot építünk és tanulunk, hogy felkészülten vehessük át a várost.