FEHÉR ZSOLT EGYRE INGERÜLTEBB, HA A SZEMÉRE VETIK BIZONYOS VISSZATETSZŐ, VISELT DOLGAIT

A megélhetési politikusok egyik díszpéldánya, a jobbikos Fehér Zsolt egyre ingerültebbnek tűnik, ha valamelyik portál, sajtóorgánum ír valami karcosat a visszatetsző, olykor megütközést, felháborodást kiváltó viselt dolgairól, legutóbb ismét a VácOnline-ra akadt ki, amiért azt firtattuk, vajon milyen drága mulatság lehetett, hogy a mostani nagy válság idején lazán elrepülhessen nyaralni Tunéziába.

Ahogy a legsatnyább balliberális politikusok szokták (és emberünk ebbe a körbe tartozik) egy-egy nekik kellemetlen szituációban, Fehér is azonnal Mészáros Lőrincezésbe farolt terelésként, a nagyvállalkozó egyik balatoni szállodájának árait emlegetve, mondván: nem azért böngészte, hogy foglaljon, mert túl drága, állítólag húzósabb egy all inclusive tunéziai repülős utazásnál.

Itt rögtön álljunk is meg egy szóra: ezen gyengécske visszavágási szándék alapján Fehér nem is valami fapados lehetőséget kereshetett a tunéziai vakációzásra, hanem egyenesen talán a legluxusabb kategóriát célozta meg? Hát, futhatja olyannak, aki még párizsiból is csak keveset fogyaszt a nagyobb célok érdekében. De azért ez a spórolás még így is bravúrkunsztnak számítana, ha igaz lenne, de nyilván nem igaz, a képviselő esetében lassan azt sem lehet elhinni, amit kérdez…

Amúgy érdekes lehet, hogy vajon miféle más költséges hobbijai vannak még az egzotikus helyeken lévő militáns építmények látogatását is életprogramjába illesztő képviselőnek, egyről persze lehet sejtés abból, hogy gyakorta kiposztol olyan fotókat, amelyeken újonnan beszerzett katonai öltözékdarabokkal, fegyvernek látszó tárgyakkal pózol.

Csak nehogy bosszúságában felkapjon, csőre töltsön egy mordályt, és elinduljon, mint Michael Douglas az Összeomlásban…

Inkább higgadjon le a képviselő elvtárs, dolgozzon egy kicsit a körzetéért, nemes közügyekért, ahelyett, hogy egyfolytában szájkaratézik, és előszeretettel szidalmaz nálánál jóval idősebb, köztiszteletnek örvendő polgárokat, jobboldali érzelmű embereket – ez nem képviselői teljesítmény, ez szánalmas pótcselekvés.