PRAKTIKER-VÁC: HAMAROSAN KEZDŐDIK A BÉRLETÉRTÉKESÍTÉS AZ ÚJ SZEZONRA

Jelenleg kétségtelenül női kézilabda csapatunk, a Praktiker-Vác gárdája a város csúcs alakulata a labdás sportágak terén, meccseikre rendre szinte zsúfolásig megtelik a sportcsarnok, és sok szurkoló látogatóként is csapattal tart.

A 2022/2023-as bajnoki idényre ismét szép reményekkel készül a gárda, már javában benne vannak a hölgyek a felkészülési mérkőzések sorozatában, legutóbb, kedden este az FTC ellen játszottak idegenben (35–24 lett a végeredmény).

A Praktiker-Vác hazai mérkőzéseire szóló bérletek értékesítése augusztus 12-én, a Budaörs és augusztus 17-én, az Érd elleni hazai edzőmérkőzések előtt kezdődik a sportcsarnokban.

A Praktiker-Vác NB I-es bajnoki, Európa Liga selejtező és Magyar Kupa mérkőzéseire érvényes jegyárak a 2022-2023-as szezonban:

Felnőtt: 2.000 Ft, nyugdíjas: 1.500 Ft, diák: 1.500 Ft (3-18 éves korig). 3 év alatt ingyenes.

A helyre szóló bérletek ára egységesen 25.000 Ft lesz, amely bérlet megvásárlása biztosítja a megszokott ülőhelyet, akár 5 perccel kezdés előtt is, így nem kell órákkal hamarabb helyet foglalni a csarnokban. A bérletek vásárlásánál készpénzes és bankkártyás fizetési mód az elfogadott.

Az előző szezonban helyreszóló bérletet váltott szurkolóknak elővásárlási joguk van az adott helyre az első bajnoki mérkőzésig!

A bérletek a hazai NB I-es bajnoki, Magyar Kupa valamint az Európa Liga selejtező mérkőzéseinkre is érvényesek!