A VÁCI NÁCI, FEHÉR ZSOLT TOVÁBBRA SEM NYUGSZIK – HOGYAN LESZ ÍGY OSZTRÁK KISVÁROS, MATKOVICH ILONA POLGÁRMESTER?

Elképesztő módon a város polgármestere, Matkovich Ilona immár évek óta NEM KÉPES elhatárolódni a saját testületében lévő NÁCI (perverz) ESZMÉKET VALLÓ és HANGOZTATÓ képviselőitől. Ezúttal Fehér (Zsizsik) Zsolt baloldali képviselő újra arra vetemedett, hogy a város jóvoltából szerzett jövedelméből finanszírozott exkluzív nyaralása előtt még egy váci holokauszt túlélő, a váci zsidó közösség vezetőjére támadjon. Az alábbiakban közöljük Turai János, a Váci Zsidó Hitközség elnökének reakcióját Fehér Zsolt váci náci képviselő minden politikai korrektséget nélkülöző posztjára. Ennél kevesebbért is távoztak már hazánkban a politikából, de úgy tűnik, a Vácon uralkodó baloldal civilizációs toleranciájába ez még továbbra is belefér! BOTRÁNY!

***

TURAI JÁNOS NYÍLT LEVELE

Vác város jobbikos, szivárvány színű önkormányzatának önkormányzati képviselője, Fehér Zsolt július 28-i Facebook-posztjának első felében arról írt, hogy kutatja a pártállam rendőrségébe való tevékenységemet, azt vélelmezi, hogy a belügyminisztérium valamelyik ügyosztályán dolgoztam.

Fehér és haverja véleménye

Kedves képviselő úr a legjobb helyen jár, a váci rendőrségen dolgoztam, feladatom a lakosság sérelmére, ismeretlen személyek által elkövetett bűncselekmények felderítése volt. A politikához a munkámnak semmi köze sem volt, ezért lettem sokkal népszerűbb, mint maga.

Érdeklődjön nyugodtan a váci polgároktól és ha talál egyet is, akivel én a politikai megnyilvánulása miatt intézkedtem, akkor tessék a vészharangot ilyen nagy hangon megkongatni.

Az én életem és a munkám nyitott könyv az emberek előtt, bárki belenézhet. Viszont az ön viselkedéséről könyvtárnyi fasisztoid/náci írás található például a VácOnline és a VáciVilág című felületeken.

Majd a poszt második felében így fogalmaz rólam: „…most megvédte a miniszterelnök fajelméletről szóló tusványosi beszédét”.

Itt Fehér Zsolt szándékosan kiforgatja a miniszterelnök migrációról szóló tusványosi beszédét, amiben különbséget tesz a háború elől menekülőkről és a déli határunkon okmányaikat megsemmisítő ismeretlen népek között, akik most már felfegyverkezve, erőszakkal tódulnának be hazánk területére.

A képviselő magából indul ki, amikor a fajelméletről beszél, hiszen maga is a fajelmélet bűvöletében él. Nem is várhatunk el mást sem tőle, sem a szivárvány színeiben pompázó elvbarátaitól.

Mit is lehet mondani ilyen személyekből összeálló önkormányzatról, akinek az első teendője az volt, hogy megalázó módon megszüntesse az önkormányzat és a hitközség közötti kapcsolatot.

Kedves képviselő úr, Vác lakossága két év múlva reméljük, meg fogja köszönni önöknek

  • a multifunkciós sportcsarnokot,
  • a kulturális élet visszafejlesztését,
  • a kétes építési procedúrákat,
  • a fakivágásokat
  • és a „gyors” bölcsőde-építést.

Turai János, a Váci Zsidó Hitközség elnöke

***

Turai János a Vasárnap.hu-nak adott interjúja, amelyben holokauszt túlélőként értékeli Orbán Viktor tusványosi beszédét