A STRAND TOVÁBBRA IS FELTÚRT ÉPÍTÉSI TERÜLET – A VÁROSHÁZA MÉGIS SZERVEZETT EGY ZENÉS FÜRDŐZÉST

Tragikomikus erőlködés volt, hogy a strand menedzsmentje benevezett szombatra a strandok éjszakája elnevezésű kampányprogramra úgy, hogy a gyerekmedence és közvetlen környezete – a város- és a létesítményvezetés egymással versengő alkalmatlansága okán – a főszezon nagyjából felénél tartva még mindig építési terület.

Szombaton újra volt víz a szánalmasan gyatrán menedzselt létesítmény gyerekmedencéjében

A medence jóformán a covid-világjárvány előtti idők óta nem látott komolyabb mennyiségű vizet, s noha az elmúlt kettő, kettő és fél esztendő alatt bőven fel lehetett volna újítani, a menedzsment a mostani szezon küszöbén látta elérkezettnek az időt a munkálatok megkezdésére – na, gratulálunk!

A közvetlen cégvezetéssel kapcsolatban egyáltalán nem mellékes adalék, hogy felügyelő-bizottsági tagként ezen gittegylet révén is bizonyosan felmarkol némi plusz közpénzt például az a Fehér Zsolt (Jobbik) is, akinek – elsősorban korábbi náci megnyilvánulásai, perverz írásai okán – sokak szerint már egyáltalán nem lenne helye a közéletben, ha balliberálisék nem alkalmaznának kettős mércét. Itt aztán különösen igaz a mondás: fejétől bűzlik a hal. És ez egészen Matkovichig ér, hiszen – mint jól tudjuk – mifelénk csak az lehet, amit őpolgármestersége akar…

Pár pozíció már változott a 2019-es osztogatások óta
Fotó: Ribáry Zoltán

A bevezetőben említett körülményekből következően nem a munkálatok befejezését jelzi, hogy szombaton újra volt víz a gyerekmedencében, csakis a rég várt nagy esőzésnek tudható be ez, aminek köszönhetően a menedzsment ezt a napot is megúszta különösebb vendégjárás, szitkozódások és lesajnáló kacagások nélkül, hogy ilyen feltúrt helyre próbálnak strandolókat toborozni, nem is „ócsítva”.

 

Ez állt a létesítmény szombatra szóló, enyhén szólva megmosolyogtató meghívójában:

„A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére idén 13. alkalommal rendezik meg a »Strandok éjszakáját«. Az eseményre minden év július utolsó hétvégéjén kerül sor. Vác első ízben csatlakozik a kezdeményezéshez, a városi strand július 30-án, szombaton 17 órától az éjszakába nyúló zenés fürdőzés és a szaunaprogramok mellett koktélokkal, zumba bemutatóval és működő büfével várja azokat, akik már elmúltak 18 évesek, és a szokásostól eltérő vizes élményekre vágynak. A 3500 forintos részvételi jegyek a helyszínen válthatók…”

***

Pozícióhalmozó váci politikusok

FEHÉR ZSOLT ÉS A TÖBBI JOBBIKOS A BUKÁS UTÁN ELBÚCSÚZHATNAK A BUSÁS JÖVEDELMEIKTŐL?