SIRALMAS LÁTVÁNYT NYÚJTÓ VILLANYOSZLOPOK A VÁCI KUPLERÁJBAN

Egy rendszeres levelező olvasónk legújabban azzal a helyzetjelentéssel jelentkezett, hogy csaknem két hete napról-napra már csak kacagni tud kínjában egy siralmas belvárosi látványon, melynek villanyoszlopok a főszereplői.

Az egyiken, amelyik még áll, a szomszédos ház tetejéig felkúszott, de már elszáradt inda „díszeleg”, tele barnára és zizegősre holt levelekkel, na – kommentált olvasónk –, ilyen csodát sem láthat bárhol a járókelő.

Alig két sarokkal arrébb pedig hosszú napok óta fekszik a járdán egy kidőlt pózna, no meg a földbe gyökerezett csonkja is ott éktelenkedik pár méterrel messzebb.

Informátorunk útmutatása szerint elkanyarodtunk a jelzett helyek felé, s láss csodát, a mai napon is ott volt említett állapotában az a bizonyos két oszlop, tényleg lehangoló látványt nyújtva.

Olvasónk így sommázta véleményét: „Siralmas ez az egész, ami Vácon a közterületek rendben-, tisztán tartása terén történik, illetve nem történik, egyre többeknek az az érzése, hogy a városvezetés, az érintett képviselők vagy totálisan alkalmatlanok vagy végtelenül lusták, de leginkább így, ebben a sorrendben.”

Fotók: Ribáry Zoltán