PÖKHENDI JOBBIKOS PÖFÉKELÉS A „DOHÁNYZÁSMENTES” FŐTÉREN, A VÁROSHÁZÁNÁL

Megmutatjuk önöknek azt a párbeszédet, amikor a Jobbik magát minden törvény felett álló helyi vezetőjét rajtakapták a városházi ellenzékiek egy tiltott helyen való dohányzás közben.

– Te, figyelj má’ haver, az ott nem egy bagózást tiltó tábla, ami alatt az az arbonyuszi fejű csávó pöfékel, tudod, az a jobbikos gengszter? – kérdezte egy városházi polgármesteri társadalmasító színjátékra készülve egy vérmes focidrukker a nem kevésbé vérmes társától.

– Nem, az egy parkolóhelyet kijelölő cucc, legyünk pontosak, koma! De amúgy igazad van… A főtéren nem szabad dohányozni. Az a fószer meg tényleg az a Hitler-cukizó alak. Én is megismerem az arbonyúzos fejét. És tessék, milyen pökhendien cigizik. Mint akinek mindent szabad. De hát szabad is itt mindent ebben a nagy szivárványos liberalizmusban, legalábbis nekik. Őt még a Matkovich meg a Jess sem inti illemre a seprűnyélről. Személyválogató boszik azok, na! Bezzeg, ha mi most a szánkba vennénk egy-egy blázt, lehet, vasba verve vitetnének el innen, még mielőtt rágyújtanánk – toldotta tovább a haver.

Aztán odafordultak egy épp arra járó közterület-felügyelőhöz, hogy ugyan mentsék már el a cigizős kihágás köztéri videofelvételét, de az egyenruhás nem volt túl barátságos, gyanúsan elzárkózó testbeszéde alapján könnyen lehet, hogy az a bizonyos részlet valahogyan eltűnik ma-holnap a városházi térfigyelő kamerák felvételei közül.

***

Csak reméljük, hogy a városháza jelenlegi gazdái – főként a törvényekre betartására olyannyira kínosan figyelő Ferjancsics László – a tiltott helyen bagózó „honatya” ügyében nem mutatkozik majd személyválogatónak, így hasonló szigorral járnak el az Összefogás, minden törvényes rendre fittyet hányó, náci és perverz eszméket terjesztő, géppisztolyos pózokat kedvelő tagjával szemben is.

Izgalommal várjuk észrevételünkre való városházi reakciót, és azt, hogy milyen eljárást kezdeményeznek a tiltott helyen dohányzó „városatyával” szemben, aki egyébként régebben pont e helyütt ábrándozott kislány megerőszakolásáról is!