MATKOVICH DÁVID IBOLYA STOPLISÁBAN – VÉLEMÉNY A POLGÁRMESTER ÍZLÉSTELEN POSZTJÁRÓL

Matkovich Ilona nagysasszony a jelek szerint mindenhez is ért, így a focihoz úgyszint, ezerrel dédelgeti a keblén a lasztit, miért másért siránkozott volna egy kárörvendő bejegyzést a fészen a váci profi foci sajnálatos lejtmenete kapcsán.

De az anyacsászárnői allűröket bemutató városfélrevezető ebben a másfél, két mondatban is kábítja a választókat, hiszen a valóságban a helyhatóság szinte semennyire nem támogatja az első számú váci fociklubot (sem), például információink szerint az önkormányzat a rezsiköltségek egy részét a Vác FC-vel kívánja kifizettetni, így az ingyenes stadion-használat sem állt volna rendelkezésre a következő szezonban, emellett a klub közlése alapján 2019. július 25-től Vác Város Önkormányzata a Vác FC részére működési költség fedezetére egyetlen forintot sem biztosított.

Ha tényleg fontos Matkovichnak a helyi foci, a helyi sport ügye, talán tehetett volna néhány javaslatot, kezdeményezhetett volna némi önkormányzati támogatást a Vác FC, a VLSE, a Deákvár SE vagy épp a VRE megsegítésére, no meg minden más sportklubnak.

Illetve még egy megjegyzés a margóra: ahogy annak idején Dávid Ibolya volt belügyminiszter és MDF-elnök a meccsek alatti antiszemita bekiabálásokat rajta is számon kérő újságírói kérdésekre azt válaszolta, hogy nem ért a focihoz, úgy kíváncsiak lennénk, hogy városunk uralkodó nagyasszonya mit blöffölne fő sajtós csatlósának, Vicsek Ferencnek, a focidrukker gyerekeket lefasisztázó undorító megnyilvánulására – erre viszont a jelek szerint nincs úri kedve reakciót rittyenteni.

Partjelezzük: a volt MDF-vezér már kihullott a politikából!